Eva Green avaa noin Harvey Weinstein: “Minun oli työnnettävä hänet pois”

Eva Green
Kristina Nikishina / Epsilon / Getty

Vielä yksi tähti on esittänyt väitteitä tuottajaa Harvey Weinsteinille. Malli ja näyttelijä Eva Green julkaisivat eilen selvityksen, jossa kerrottiin Weinsteinin kohtaamisesta, joka jätti hänet “järkyttyneeksi ja inhottavaksi”.

Perjantaina Greenin äiti Marlene Jobert toi esiin tapahtuman radiohaastattelussa. Jobert selitti, että Weinstein teki toivottu ennakkoa tyttärensä “varjolla ammatillinen nimitys” ja että tuottaja “uhkasi tuhota hänet ammattimaisesti”, kun hän kieltäytyi hänen ennakot mukaan Ihmiset.

Seuraavat haastattelu, Green, 37, joka näytteli James Bond -elokuvassa Casino Royale, julkaisi oman lausuntonsa lajike mitä tapahtui:

“Haluan käsitellä äitini kommentteja Harvey Weinsteinin äskettäisessä haastattelussa, tapasin hänet Pariisissa pidetyssä bisneskeskustelussa, jossa hän käyttäytyi epäasianmukaisesti ja joutui työntämään häntä pois. jätti minut järkyttyneeksi ja inhottavaksi. “

“En ole keskustellut tästä aiemmin, koska halusin säilyttää yksityisyyteni, mutta ymmärrän, että on tärkeää tehdä niin, kun kuulen muiden naisten kokemuksista. Naiset usein tuomitaan, kun he puhuvat, ja heidän henkilökohtaiset maineensa tahrautuvat yhdistyksellä.”

Green jatkoi myös muita naisia, jotka ovat puhuneet Weinsteinia vastaan.

“Kiitän suurta kiitollisuutta tulevista naisista, meidän on tunnustettava, että tällainen käyttäytyminen on olemassa kaikkialla, eikä se ole ainutlaatuinen viihdeteollisuudelle: vallan hyödyntäminen on kaikkialla, jota ei voida hyväksyä ja se on poistettava. “

Penny kauheaa näyttelijä liittyy Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Rose McGowan Cara Delevingne, Ashley Judd ja muut, jotka ovat äskettäin puhuneet Weinsteinin väärinkäytöksistä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 67

map