Etsitkö parasta akne taistelevaa hoitoa? Kokeile Kylie Jenner suosikki Edullinen Zit Cream

Kylie Jenner’s Snapchat on aina varmasti viihdyttävä eeppisistä elokuvista, joita hän elää sisarensa Kendall Jennerin kanssa rehellisesti WTH-hetkiin, kun hän napsahtaa säännöllisesti. Koska hän on alkanut rakentaa kauneuden imperiuminsa jatkuvasti loppuunmyytyjen Lip Kit -tuotteidensa ja viimeisen kynsilakkojen yhteistyönsä Sinful Colorsin kanssa, olemme myös aloittaneet silmämme katsomaan tähtien napsautuksia kauneudenhoitosarjoista.

Muutamissa viimeisimmistä napsautuksistaan ​​Kylie paljasti, että kuten monet meistäkin, hän ei ole immuuni kärsimättä satunnaisista puhkeamista, mutta hän on löytänyt nerokkuuden, lompakon ystävällisen ratkaisun ryöstöihin pommit yön yli, joka ei edellytä matkaa hänen Hollywoodiinsa ihotautilääkäri.

RELATED: Kiinnitä itseänne – Kylie Jenner aloittaa kynsilakan

Siirry seuraamaan @ kyliejenner.shoot

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

Tähti muuttuu Mario Badescu Drying Lotion (17 dollaria, mariomadescu.com), pastellinpunaisen kaavan, joka on tehty rikki, salisyylihappo ja calamine rauhoittaa ja rauhoittaa ärsytystä. Puhdistavat pimples, Kylie käyttää vartalovoide kuin paikalla kohtelun kastamalla Q-kärki pulloon ja dabbing se joka puutteesta ennen siirtymistä muualle hänen yöaikaan ihon hoito rutiini. Tärkein osa Kylyn aknehoitomenetelmässä? ÄLÄ ravista pulloa ennen käyttöä!

Siirry seuraamaan @ kyliejenner.shoot

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

Kylie ei myöskään pysäyttänyt akneelokuvien kauneudenhoitoa, mutta Kylie jakeli myös sen, että hänen suosikki makeup-puhdistusaineensa on apteekkien katkottua, Pond’s Cold Cream Cleanser ($ 4, drugstore.com), syväpuhdistuskaava, joka poistaa meikin ja öljyn kerääntymisen.

RELATED: Aseta hälytys nyt: Uusi Kylie Jenner Lip Kit käynnistää tämän iltapäivän

Siirry seuraamaan @ kyliejenner.shoot

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

Yhtäkkiä kauneusrutiineillamme näyttää olevan paljon enemmän yhteistä Kylie’sin kanssa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 31

map