Et usko Sinead O’Connorin uuteen ulkonäköön!

Sinä olet sinä sinä? Irlantilainen laulaja, joka on historiallisesti suosinut kaljujen hiusleikkauksia, on tehnyt täydellisen 360 uuden albuminsa puolesta. Kannessa (edellä, oikea) En ole Bossy, Olen pomo, O’Connor roikkuu lyhyt musta bob, täydellinen tylsä ​​otsatukka. “Ei mitään vertailee sinua” laulaja antaa erittäin seksikäs, hahmottava nahkakuvio valokuvassa.

Sheryl Sandbergin Ban Bossy -kampanja, jonka tarkoituksena on kieltää sanaa ja kannustaa tyttöjä johtamaan, innoitti O’Connorin ennätyksen. Se laskee 12. elokuuta ja on laulajan 12. studioalbumi.

Viime viikolla O’Connor julkaisi ensimmäisen singlensä “Take Me to Church” ja toista uutta ulkoasua: tällä kertaa hän valitsi pitkäauburnin peruukki ja lyhyen punaisen nahkaisen mekon. Mutta älä anna hänen uudenlaisen hahmon hämätä. Yksilö osoittaa, että O’Connorilla on vielä ääni, joka teki hänestä kuuluisan. Kuuntele sitä täällä ja kerro meille, mitä mieltä olet Sineadin uudesta ulkoasusta?

Plus, tutustu kiitollisiin hiustartuntaan galleriassamme!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 45

map