Et ole koskaan käyttänyt huulipunaa melko kuin Georgia May Jagger

Tullessaan Georgia May Jagger tunnetaan nimellä Rimmel Lontoon tiedottaja, off-duty, 24-vuotias malli ei noudata sääntöjä, kun se tulee soveltaa omaa meikkiä, joka aina tekee eeppisen jännän ilmeen.

Punasilmäinen silmämeikki Jagger yllätti kun saimme hänet kiinni petoksella DKMS Galailla Cipriani Wall Streetissä New Yorkissa 5. toukokuuta, on yksi sellainen tapa, jolla malli haluaa taivuttaa kauneusstandardeja, eikä koskaan uskota tuote, jota hän käytti odottamattoman ulkoasun luomiseen: Rimmel Lontoon liioitella täydellistä värillistä huulipunaa Under My Spell (6 dollaria, ulta.com). “Oli aika sitten, kun aloin ensin mallintaa, etten ollut niin kokeilemassa meikkiä ja sitten eräänlainen tulee aalloihin ja muutoksiin. Nyt olen periaatteessa asettanut huulipunaa silmiini ja luomiväri huulilleni. Juuri nyt olen todella huulipunaa, “hän sanoi. “Niinpä nyt suurimman osan ajasta teen sellaisia ​​asioita ja myös asioita tahrattomana. Teen enemmän värejä. Saat aina tumman vihreää, laivastoa tai mustia vuoria, mutta et välttämättä saa punaista, vaaleanpunaista tai jotain sellaista. “

 RELATED: Parhaat silmänristeilijät silmänvärillesi

Vaikka hän suosii “henkistä silmän meikkiä”, Jagger pitää koko rutiininomaisen hiljaisen ja yksinkertaisen. “Uskon, että lähestymistapani on todella luonnollinen ihonhoito, eikä niin luonnollinen meikki, koska et löydä koskaan haluamasi pigmenttejä orgaanisissa asioissa. Pidän todella paljon New Yorkin East Village -kaupasta, joka on nimeltään Live Live & Organic. He tekevät all-in-one kasvot pesu ja shampoo tuote nimeltä Outer Body Experience ($ 25, live-live.com), ja pidän siitä, koska se on aivan luonnollista.

Jagger jakoi myös vinkkejä pitääkseen hänen “gringe” aka hänen kasvanut outo hallita. Hän märkää hänen otsatukkaansa ja antaa heidät kuivumaan luonnollisesti, minkä jälkeen hän kiertää reunansa sivuilla peukalollaan ja etusormella sisäänpäin liikkeessä. “Hän [Alex Brownsell, Jaggerin ystävä ja Lontoon salonki Bleachin perustaja] opetti minulle, kuinka tehdä se, valehtelija, koska halusin hiipin, mutta se on kuin valehtelija!” Hän sanoi.

RELATED: Miten käyttää värillisiä Mascaras jokaisen silmän väri

Poikkeukselliset kauneustekniikat ovat jotain, joka kulkee perheessä. Jagger huomasi, että hänen supermalli äiti Jerry Hallilla on ainutlaatuinen tapa soveltaa eyeliner, joka ei ole koskaan nähnyt ketään muuta ennen. “Äiti tekee jotain hullua, mitä minä en, ja en voi tehdä. Hän on todella hyvä tehdä nestemäistä eyeliner ja kun hän tekee kissa silmä, hän kirjaimellisesti kääntää päätään sivuttain ja vetää sen suoraviivaisesti. Hän sanoo, että se toimii hänen puolestaan, koska kulma on käsi, “Jagger sanoo. “Hän on sukupolvelta, jossa teit omat hiuksesi ja meikki ja et voinut luottaa muihin ihmisiin, joten sinun piti olla hyvä tehdä sitä tai et näytä yhtä hyvältä kuin kaikki muutkin. Mielestäni on paljon sanottavaa. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 25

map