Et koskaan usko mitä Matt LeBlanc joutui pelaamaan Joeyä ystäville

Matt LeBlanc käytti kerran boxed hiusväriä ja vahingossa sävytti hänen korvansa erivärisenä. Matt LeBlanc on meille kaikille.

Viimeisimmän jakson aikana Myöhäinen myöhäinen esitys James Cordenin kanssa, näyttelijä, tunnetuin ja rakastettu Joey Tribbianin roolistaan Ystävät, kertoi hänen seikkailut boxed hiusväri aikana hänen näytön hallintaan kaikkien suosikki pyrkivä näyttelijä, jotka ovat kaikki liian relatable, ja näyttävät vedetty Joey-centric plotline.

“Mielestäni se oli toinen kausi Ystävät, silloinkin sain harmaata sivulle ja he alkoivat värjätä sitä “, hän kertoi Cordenille huomauttaen, että harmaa levisi jatkuvasti, kun seasons etenivät.” Lopulta sanoin hiukset kaverille, minä menen, “Tiedät , Olin supermarketissa toisena päivänä, ja heillä on näitä tavaroita nimeltä Just for Men. Se on viisi minuuttia. Onko sama tavara? Koska se vie sinut kaksi tuntia. “”

RELATED: Tämä on Matt LeBlancin suunnitelma tulevalle eläkkeelle

Hairstylist on vahvistanut, että se oli, ja että LeBlanc otti laatikon ja kokeili omaa käsiään tekniikassa. Lopputulos oli kuitenkin hieman erilainen kuin hän oli kokenut.

“Leikkaa minulle suihkussa ja shampooing. Menen töihin seuraavana päivänä ja korvat ovat kaikki mustat, ja hän menee,” mitä teit? “” Hän jatkoi. Jäljelle jäänyt elementti? Vaseliinin suojaava pinnoite käyttämään LeBlancin korvien peittämistä esteenä.

Kun hänen päivänsä on Ystävät LeBlanc kokosi täydellisen asemansa hopeakalkana. Voit pelata videota yllä nähdäksesi, että hän kertoo tarinan kokonaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 44

map