Et koskaan usko kuinka kauan Julianne Hough meni takaisin Blondeen

Punaisesta kirkkaaseen vaaleuteen siirtyminen vaatii väkevää luotettavuutta ja ilmeisesti kykyä istua salonistuimella seitsemän tuntia. Juuri niin kauan kesti Julianne Hough palaamaan hänen allekirjoittamansa hiusvärin viiden kuukauden jälkeen punaiseksi, joten on hyvä, että hän on periaatteessa paras ystävä uuden varjoaan vastaavan naisen kanssa. 

Celebrity hairstylist Riawna Capri julkaisi sarjan kuvia Hough uudesta ulkoasustaan ​​ja selitti kuvassaan, että tämä hiusvärien muutos oli todella koko päivän tapahtuma. 

Meidän # 901OG @juleshough on palannut takaisin #BLONDE! Mutta uudella sävyllä: # HoneySuckleBlonde �� Kiitos @ joico: n värikuvalle hyvyydelle tehdä mahdottomaksi vain yhdellä päivällä! Red to Blonde on koko päivän tapaus, aamiainen ja lounas ja toivottavasti ei illallista. Kun teet tämänkaltaisen värikorjauksen, keskity asiakkaaseesi, kirjoita päivä hänelle. Kun sinulla on aikaa puolellasi, kaikki muu on tuulta. 7 tuntia hienoa keskustelua ja paljon nauraa, Kinda haluaa tehdä värikorjauksia enemmän! (SIKE!) Varmista, että seuraat @ninezeroonea, koska vaiheet ja kaavat tulevat pian. ������ # 901Girl #JulianneHough #hairjoi

Riawna Capri: n yhteinen viesti Hairstylist (@riawna) on

“Kun teet tällaisen värikorjauksen, keskity asiakkaaseesi, varoita päivä hänelle.” Kun sinulla on aikaa puolellasi, kaikki muu on tuulta. “7 tuntia hienoa keskustelua ja paljon naurua, Kinda haluaa minut tehdä värikorjauksia enemmän (SIKE!) “, hän kirjoitti. 

RELATED: Top 10 hiusväriä ja hiustenleikkauksia juuri nyt

Se on uskomattoman hienovaraista, mutta tämä vaalea sävy on todella hieman erilainen kuin se, jota hän oli aiemmin. Mutta hei, jos olet Hough stan, ehkä huomasit. Capri kutsui aurinkoista ja vaaleaa väriä “kuusamaa blondi”. Punaisen hiuksen poistamiseksi Hough sanoi, että hän käytti Joicon Color Greaserin apua, mikä poistaa puoliksi pysyvän hiusten värin ja suojelee ja säätelee hiuksia. 

Joten jos aiot mennä blondi punaisesta, muista estää vähintään seitsemän tuntia aikataulussa. Oikeastaan ​​tee se kahdeksan. Yksi tunti hiusten jälkeistä väriaineita varten on aika tärkeä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 17

map