Equinox (Kyllä, kuntosali) Tappivat muotoilijat, kuten Virgil Abloh tämän Charitable Lifestyle -linjalle

TK
Steven Klein

Jonathan Borge

Tammi 09, 2018 klo 17:00

Olisiko ylpeästi huudahda huulipunan kotelo, joka on tehty suoraan sivuilta Washington Post? Equinox todellakin haluaa sinun.

Fitness-brändi julkaisi uuden kampanjan, jonka kuvasi legenda Steven Klein ja toisin kuin paljon mainoksia, tämä on omistettu aktivismille (kuinka 2018 niistä!). Equinoxin käyttämät muotin raskasvuoret, kuten Virgil Abloh ja Shayne Oliver, luovat muotokappaleita, jotka tukevat erilaisia ​​syitä muodostamaan “Commitment, a collection by Equinox” -sisältö. Nimi lainaa kuntosalilta “Commit to Something” -logo.

“Totuus huulipuna” (edellä), on suunnitellut Mel Ottenberg (Rihannan stylisti) edustamaan tuotemerkin tukea lehdistönvapauden ja journalismin.

Valitettavasti niille, jotka olemme ostaneet, eivät ole yksikään niistä seitsemästä tuotteesta, jotka ovat myynnissä. Sen sijaan heitä huutokaupataan vuoden aikana kerätä rahaa useille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, jotka auttavat muita.

“Elämme ajassa, jolloin sitoutuminen on tullut suhteelliseksi harvinaisuudeksi, joten tarinat, joita jakamme osana tämän vuoden kampanjaa, tuntuvat erityisen tärkeältä katalysaattorina, joka innostaa muita tekemään omat tavoitteensa – sekä neljän ja neljän klubien seinät “, toteaa Vimla Black Gupta, Equinoxin markkinointipäällikkö.

VIDEO: Fitness Trainers paljastaa mitä he koskaan syövät ennen harjoittelua tai sen jälkeen

Ottenberg lisäsi, “sitoutumisen tarinoita, joiden kanssa työskentelemme, oli niin mielenkiintoinen ja monipuolinen, ja voidessani luoda erilaisia ​​tuotteita joidenkin suosikkini suunnittelijoiden kanssa oli niin hauska ja palkitseva haaste.”

Selaa nähdäksesi kaikki tehdyt kappaleet – sekä mitä heillä kukin on tarkoitus symbolisoida.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 + = 72

map