Entinen E! Kirjeenvaihtaja Catt Sadler vastaa aiheeseen Golden Globessa

Sukupuolten välinen epätasa-arvo on tämän vuoden Golden Globe -palkintojen tärkeä puhuja, joka tuli esiin mustan mekko-punaisen maton haastattelujen aikana palkintojen myöntämiseksi ja E!: N haastattelut eivät olleet poikkeus.

E! isännöi punaista mattoa, mutta kun Hollywood-tähdet astuivat keskustelemaan Ryan Seacrestin ja Giuliana Rancicin kanssa, he myös koskettivat verkon kiistanalaista liikettä. E! Uutiset väitetysti maksanut Catt Sadlerin alle puolet siitä, mitä hänen urospuolisen isäntänsä teki, jolloin hän lopetti, ja tähdet kuten Eva Longoria, Debra Messing ja Reese Witherspoon eivät olleet ujo siitä,.

Catt Sadler
Amanda Edwards / WireImage

Sadler itse kertoo olemasta aihe yöllä.

Ilmoituksessaan Ihmiset Sadler sanoi sunnuntaina: “Olen äärimmäisen kiitollinen tuen tuhoutumisesta tänään. Kiitos Amy, Debra, Eva, Brie, Julianne ja niin paljon enemmän naisia, jotka käyttävät ääntään kaikkien puolesta. Time’s Up. “

Ennen hänen lausuntoaan Longoria toi hänet keskusteluun Seacrestin kanssa haastattelun aikana.

RELATED: Debra Messing soittaa ulos! Gender Pay Gap Golden Globe -puna-matto

“Olemme myös täällä Time’s Upissa, tuemme sukupuolten tasa-arvoa ja samapalkkaisuutta ja toivomme, että E! seuraa tätä johdatusta ja emme seiso Cattin kanssa “, hän sanoi ja Witherspoon suostui.

Messing myös tuonut Sadlerin haastattelussa Rancicin kanssa.

“Aika on ylös ja haluamme monimuotoisuutta ja haluamme risteyskohtaista sukupuolten tasa-arvoa”, Messing sanoi. “Haluamme samanarvoisen palkan, ja olin niin järkyttynyt kuullessani, että E! ei usko maksavan naispuolisen isäntänsä yhtä kuin urospuoliset isännät. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − 39 =

map