Ensimmäinen esitys: Jessica Alban värikäs sänkykokoelma

Tämä viesti ilmestyi alun perin My Domaine. Saat lisää tarinoita tästä osoitteesta mydomaine.com. 

Kun kuulimme Jessica Alban Rehellinen yritys esitteli tyylikästä nykyaikaista pinnasännöllistä yhteistyötä – sen ensimmäistä hauskaa huonekaluihin – lastentarhakalusteiden brändillä Babyletto, me emme ehkä voineet sisältää jännitystä. Se on unelmien kumppanuus: Molemmat ovat moderneja, tyylikkäitä, ympäristöystävällisiä tuotemerkkejä, jotka kuvastavat lasten ympärillä olevia asioita hyvin tietoisina ja vaikuttavina. Lisäksi se antaa meille toivoa, että jonain päivänä näemme laajemman huonekalusarjan The Honest Companyista! Brändit ovat juuri julkaisseet kaksi uutta colorways-laivastonsinistä ja korallia – joten ajattelimme sen olevan täydellinen tilaisuus istua alas The Honest Company -perustajan Alban kanssa keskustella siitä, miten tämä linja kokoontui. Lue alla saadaksesi lisätietoja.

RELATED: 10 kertaa edullinen sisustus näytti kaiken mutta

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 1
Kohteliaisuus Rehellinen yritys

MyDomaine: Miksi halusit käynnistää tämän kokoelman?

Jessica Alba: Olen ollut Babyletto ja koko fani Miljoonan dollarin vauva tuotemerkki pitkään. Rakastan, että he ovat paikallisia Los Angelesin perheyrityksiä, ja he ovat lähetystyöntekijöitä, kuten me. Ne eivät ole pelkästään ympäristötietoisia ja yhteiskunnallisesti vastuuntuntoisia, vaan ne ovat myös keskittyneet valmistamaan korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Babyletto-linja antaa perheille mielenrauhaa uhraamatta tyyliä tai kestävyyttä.

RELATED: Nosta joitain tyyliteltyjä oppitunteja tästä kokoelmasta

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 2
Kohteliaisuus Rehellinen yritys

MD: Miten tämä kumppanuus Babyletto kehitti?

JA: Kun ymmärsimme, että arvomme olivat niin lähellä toisiaan, olimme innoissamme yhteistyössä suunnittelussa. Teimme tiivistä yhteistyötä tiimimme kanssa yli vuoden ajan kehittämällä sängyn. Prosessi oli vanhanajan luovuuden ja uuden teknologian yhdistelmä. He käänsivät inspiraation luonnoksiksi, 3D-esityksiksi ja lopulta käsityönä näytteeksi. Oli hienoa nähdä sen tulevan elämään.

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 3
Kohteliaisuus Rehellinen yritys

MD: Kuinka nämä uudet kappaleet elävät rehellisen yrityksen eetoksen kanssa??

JD: Olemme iloisia, että nämä pinnasängyt eivät vain näytä hyvältä: He tekevät myös hyvää. Meidän Buy One Give One -ohjelmamme avulla lahjoitamme lastensängyn perheille, jotka tarvitsevat sitä eniten kaikkein rehellisen x Babyletto -hammaslääkärin ostoksille – olemme lahjoittaneet yli 750 tähän mennessä. Tarjoamamme lahjoitusten lisäksi tarjoamme nukkumisvarmennusluokkia, jotta lapset voivat olla turvallisia ja mukavia terveessä, rauhallisessa ympäristössä. Olemme kaikki turvallisuutta, tyyliä ja kestävyyttä, joten on hienoa, että Million Dollar Baby tuottaa uusiutuvia ja kestäviä materiaaleja, kuten Uuden-Seelannin mäntyä, joka tuottaa meidän Babyletto-pinnasängyt. Jokainen heistä on käsi tarkastettu ja kokoontunut Kaliforniassa. He ovat myös vaihdettavissa neljään tapaan kasvaa oikein yhdessä lapsesi kanssa. Söpö, kätevä, tietoinen – mitä muuta voisimme pyytää?

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 4
Kohteliaisuus Rehellinen yritys

RELATED: Tunnetun tanskalaisen arkkitehdin kotona

MD: Mikä innostui näiden pinnasänkyjen ja lipastojen värivalikoimasta?

JA: Alkuperäinen harmaa ja valkoinen paletti tarjosi vanhemmille neutraaleja vaihtoehtoja, jotka näyttivät tuoreina missä tahansa lastentarhassa. Viimeisimmillä navy-sininen ja koralli vaaleanpunaisilla väreillä panemme erikoisen spin klassiseen palettiin pojille ja tytöille. Värit ovat niin rikkaita; ne näyttävät hyvältä Pinterest-laudalta!

LUE LISÄÄ: First Look: Jessica Alban värikäs sänkykokoelma

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 38

map