Eniten odottamaton Cast-jäsen ilmoitetaan palaavan Big Little Liesille

Fanit Big Little Lies melkein varmasti järkyttää viimeisimmät valuuutiset, jotka tulevat esiin odotetun toisen kauden edessä.

TV-linja kertoo, että Alexander Skarsgård – jonka luonne Perry näytettiin tapettavan ensimmäisen kauden aikana – “odotetaan palaavan jossain määrin”. Tämä jättää varsin sekasorvan katsojille. Onko hän palannut flashback-pelin kautta (mikä tekisi eniten järkeä tarinaa varten)? Vai onko hän kuollut ollenkaan?

Iso Little Lies
Jason LaVeris / FilmMagic

Vaikka emme tiedä vastausta näihin kysymyksiin, Skarsgård itse pitää hauskaa antaen hyvin epämääräisiä vinkkejä. Golden Globes punaisella matolla, hän kertoi Ihmiset että hän ei ole varma siitä, onko Perryn tarina kaari päättynyt.

“En edes tiedä, olenko todella kuollut vai ei. Tunnen heti, mutta näemme, “hän sanoi.

RELATED: Tämä uusi merkki lisätään Big Little Lies Kausi 2

Olipa kyseessä Skarsgård, tiedämme, että vuoden toinen kausi Big Little Lies tulee olemaan seitsemän jaksoa, ja HBO on vahvistanut, että “pääosa” päätoimista palaa, mukaan lukien Reese Witherspoon ja Nicole Kidman.

TBD siitä, onko Skarsgård lopulta päätynyt paljon huomiota, mutta Kidmanin luonteen vuoksi, me toivomme, että hän tarttuu vain flashbacks.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 + = 17

map