Emmy Rossum suuntaa pyyhkeeseen, joka nauttii täydellisesti naisen Hollywoodissa

Ensi silmäyksellä, Emmy Rossumin uusin Instagram-viesti on hauska: hän ohjaa episodi Häpeämätön yllään pyyhe. Mutta mitä enemmän ajattelemme sitä, sitä enemmän emme voi ravistella sitä tunnetta, että se on todella helvetin vilaus naisen ikuisesta taistelusta, joka on otettava vakavasti Hollywoodissa.

“Kun ohjaat, mutta myös pyyhkeellä paikassa”, Rossum kirjoitti vieressä olevan kuvan, joka istuu ohjaajan tuolissa Showtime-sarjan puolelta alasti.

Kun ohjaat, mutta myös pyyhkeellä paikassa.

Emmy Rossumin (@emmyrossum) jakama viesti

Rossum, 30, on sama monen lahjakas tähti, joka teki otsikoita viime vuonna, kun hän sai saman palkan sen jälkeen, kun hän oli vaativan ansaita yhtä paljon kuin hänen Häpeämätön co-star William H. Macy. Silti täällä hän on edelleen alttiina Hollywoodin seksistisille kaksoisstandardeille – tuskin pukeutuneina, mutta hymyillen, kun hän työskentelee hänen poikki.

VIDEO: Robin Wright vaati yhtäläistä palkkaa korttihuoneesta

Häpeämätön, joka parhaillaan kuvailee kahdeksannen kaudensa, tähdet Rossumia Fionan, joka on vanhempien tytär ja epävirallinen matriarka kuuden lapsen toimintahäiriöön. Näyttelyssä seitsemäs kausi Rossum alkoi työskennellä kameran takana.

“Ajan myötä johtajuus alkoi tuntua hieman osuvammalta”, hän selitti a Korppikotka Festivaalipaneelikeskustelu toukokuussa. “Tunsin, että rakastin näyttelyä, että minä rakastin kaikkia siinä, mutta halusin vain sen olevan oikein.”

RELATED: Häpeä Star Ruby Modine on neuvoja Emmy Rossum antoi hänelle seksikuvat

No, kun hänen kollegansa tähdet tietävät aivan liian hyvin, se on pitkä tie. Sillä välin taistelkaa hyvää taistelua, Emmy!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 73

map