Emmy Rossum paljastaa, että hän oli rasva-hämmästynyt sekä miesten että naisten tuottajilta

Tiistaina Emmy Rossum tuli viimeisimpään näyttelijäpuheenvuoroon, joka puhui naisten kohtelusta Hollywoodissa. 31-vuotias vietti Twitterissä puhetta hänen haastavista menneisyydestään elokuvantuottajien kanssa, vain muutamaa päivää sen jälkeen, kun Jennifer Lawrence paljasti, että naispuolinen tuottaja oli loukkaantunut laihtumiseen.

“Minulla on ollut NAISTEN tuottajien kommentteja minulle siitä, mitä minä laitan suuhuni”, Rossum tweetoi. “Asiat, kuten” Älä rasvaa, kukaan ei näe tätä. “

TK
Emmy Rossum / Twitter

Sitten hän muisti hetken yli kymmenen vuotta sitten, jossa miespuolinen valokuvaaja kysyi häneltä, aikooko hän syödä kakkuja leipäleipää aikana lehden kannen ampua. Rossum sanoi, että hän otti vain toisen kakun osoittaakseen, että hän ei siedä epäkunnioitusta, vaan myös tuijotti häntä, kun hän söi sen.

“Jos olen rehellinen, tuossa hetessä, tunnen häpeä”, hän murskasi. “En halua kakkua enää, en halua juhlia, et edes halua jatkaa ampumista.”

TK
Emmy Rossum / Twitter

Rossum oli sekä järkyttynyt että ylpeä, kun hän huomasi, että niin monet näyttelijät puhuivat Hollywoodin häirinnästä. “Kaikki ilotulitsivat minut jakamaan tarinoita”, hän totesi. “Ne, jotka tuntevat heti surullisen tuttu.”

Hän lopetti sarjan tweetejä soittamalla toimintaan teollisuudelle. “Meidän on tarkasteltava itseämme”, hän vakuutti. “Millä tavalla voimme kasvattaa teollisuuttamme paremmin, miten – kuten naisia ​​ja miehiä – voimme rakentaa toisiamme.”

Innoittamamme Rossumin rohkeus ja kaikki ne, joilla on ollut rohkeutta puhua elokuvateollisuuden levottomuudesta. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map