Tämä muistopäivän viikonloppu on ollut huutokaupassa julkkisnukkeilla. Lauantaina Miranda Kerr ja Evan Spiegel solmivat solmu, ja sitten eilen näyttelijä Emmy Rossum avioitui ohjaajan Sam Esmakin kanssa. Niin paljon rakkautta mennä ympäri!

30-vuotias Häpeämätön tähti on ollut mukana Esmailissä elokuusta 2015 lähtien. Pari tapasi vuonna 2014, kun Esmail suunnitteli Rossumia elokuvassa Komeetta, ja he ovat olleet yhdessä siitä lähtien.

Lauantaina heistä tuli aviomies ja vaimo Itäisen 55. kadun konservatiivisessa synagogassa N.Y.C. Esmail tunnetaan parhaiten nimellä Herra Robot, ja mukaan Ihmiset, useita näyttelyn tähtiä oli mukana, mukaan lukien Rami Malek, Christian Slater ja Carly Chaikin. Lähde ilmoittaa, että myös Robert Downey Jr. ja Hilary Swank osallistuivat seremoniassa.

Seuraavassa on yksityiskohtaisia ​​tietoja, joita todella tarvitset: Rossum piti hänen hääpäivästyleensä yksinkertaisena ja tyylikkänä, pukeutuneena Carolina Herreran suunnittelemaan off-the-shoulder-satiinilenkkiin. Hänen hiuksensa vetäytyi takaisin vähättelevään updoon, jonka hän pääsi pitkällä, selkeällä hunnulla. Esmail meni myös perinteiseen ilmeeseen, urheilussa puhtaan leikkauksen mustana pukuina mustana solmuna.

Emmy Rossumin (@emmyrossum) jakama viesti

Katso lisää kuvia upeasta morsiamen ja sulhanen täältä!

RELATED: Carolina Herrera virallisesti suunnittelee Emmy Rossumin häämekko

WATCH: Mene taakse takana Emmy Rossumin Cover Shoot

 

Mazel tov uudelle Mr. ja Mrs Esmailille!