Emme voi odottaa ostavan Solange Knowlesin uudistettua verkkokauppaa, Saint Heron

Solange Knowlesin uuden online-myymälän, Saint Heronin, lanseerauksen myötä laulaja-muunnettu muoti-muse aloittaa vielä toisen muodin haarniskan. Tällä kertaa Knowles ohjasi projektia Saint Heronin luovaa ohjaajana ja perustuen sen artsy-cool tunne yksin voi heti tuntea, että hänellä oli molemmat kädet pyörän alusta loppuun.

Klikkaamalla verkkokauppaa, sen ulkonäkö ja toiminta ovat asiantuntevasti suunniteltuja, moderneja multimedia-sivustoja. Tämän lisäksi se on kuin virtuaalinen vintage-varasto – ainakin tyylikkäästi. Mitä tulee Saint Heronin tarkoitukseen? Äskettäisessä Instagramissa (alla), Knowles sanoi haluavansa luoda “yhteisölle”, joka antaisi “musiikin, taiteen ja muodin ajattelevammaksi ja monipuolisemmaksi paikaksi”.

Niin. Muutama vuosi sitten olin todella turhautunut. Kuten todella tosissani ja turhautuneita nähdä tapa, jolla tarinaa kerrotaan nuorena taiteilijana ja väriltään naisena. Turhautunut tapaan, jolla taiteilijan ystävien tarinoita kerrottiin. Turhautunut tapa, jolla sankareiden tarinoita kerrottiin tai joita ei kerro lainkaan. Oli aukkoja. Suuret. Oli aukko. Oli epäkunnioitusta. Tiedon puute oli puutteellista. Liian paljon ironiaa. Heikkoa esitystä oli. Joten päätin, että meidän oli kerrottava omat, ja sitten @inthereon syntyi. Kuten ��-y kuin kuulostaa … haluan olla selvää. Saint Heron ei ole minä. Saint Heron olet sinä, ja me olemme. Se ei ole brändi, se ei ole etiketti, se ei ole albumi (vaikka se paskiaiset, lol), se ei ole puolue (vaikka haluamme heittää), se on todella yhteisö. Meidän tapaamme on sanoa, olemme täällä, paljon meistä, ja meillä on värikkäitä ja monimutkaisia ​​ja haluamme enemmän, odotamme enemmän, joten emme pyydä sinua tekemään enemmän. Aiomme vain luoda lisää. Tulemme kehittymään ja kasvattamaan, emmekä saaneet sitä oikein joka kerta, mutta mikä tärkeintä, aiomme jatkaa rakentamista ja yrittää kertoa tarinoitamme USA: lle, Yhdysvaltoille ja jokaiselle, joka on mukana meidän kanssamme ja tehtävämme kanssa tuomaan nämä tarinat etusijalle ja tekemään musiikin, taiteen ja muodin maailmasta tarkempaa ja monipuolisempaa paikkaa. �� Tiedän, että tämä on paljon puhetta kuvasta keramiikkaa, lol, mutta viime yön käynnistämisen jälkeen en todellakaan voinut olla kiitollisempaa tilaa ja yhteisöä kohtaan, että olen niin nöyrä, että olin erilainen ja en voinut olla enemmän ylpeä ja innoissamme kehittymään jatkuvaa tehtäväämme juhlaa monimuotoisuutta, kulttuuria ja värimaailman innovaatioita @SaintHeronShopilla! Olen niin kiitollinen siitä, että olette mukana matkalle, ja olen niin kiitollinen @ armina.mussa & @johnbogaard & @luvraqille, että olen jäänyt hereillä 72 viimeisen tunnin aikana ja tuon tämän elämään. Rakastan sinua niin paljon ja arvostamme kaikkia omistautumistasi kymmenkertaiseksi. Erityiskiitokset Puffyille, Daymond Johnille, Master P: lle, BirdManille, Magic Johnsonille & Mathew & Tina Knowlesille, kun olin esimerkkejä kun olin lapsi, jonka F.U.B.U. (Meille) on REAL & CAN voi olla ja olla hieno! ❤️

Valokuva, jonka on lähettänyt Solange (@saintrecords)

Todella hänen eklektinen, värikäs ja orgaaninen maku (jota me rakastamme seurata hänen Instagramissaan), osto-ostosarjalla on kaikki Cardamom + Vanilla Body Butter (Store.SaintHeron, 16 dollaria) Cassette Tape Candy (Store.SaintHeron , 40 dollaria), joka syödäkseen pitäisi ensin “murskata vasaralla tai hirviöllä” (olettaen, että sinulla on kätevä mutteri), kuten tuotekuvauksessa selitetään. Olkoon!

RELATED: Täti Solange ottaa Blue Ivy out päivän päiväksi museossa

Aikaisemmin Beyoncén 29-vuotias taiteilija ja nuori sisko ovat tehneet yhteistyötä useiden muotimerkkien kanssa. Viime vuonna hän juhli kolmas vuotta suunnittelutyökaluja Pumalla, mikä johti hänen Saint Heronin suunnittelun yhteistyöhön. Nyt, jos saisimme käsiimme tämän eeppisen Devonrae Jonesin värinpukeutumiseen (Store.SaintHeron.com, $ 270), koska Solange on se?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 64 = 65

map