Emme voi kertoa eroa Gwyneth Paltrowin ja hänen tyttärensä Apple välillä

Sanonta “omena ei ole kaukana puusta” voidaan ottaa enemmän kirjaimellisesti Gwyneth Paltrowin ja hänen 14-vuotiaan tyttärensä Apple.

Äiti-tytär-duo näyttää itsestäänselvyytenä, ja se paljon selviytyi maanantaina, kun Paltrow jakoi harvinainen kuva teoksesta Instagramissa syntymäpäivänään.

Hyvää syntymäpäivää, rakas tyttö. Teet jokapäiväistä tunnelmaa joulun aamuna. Olet elinvoimainen, hilpeä, twirling ympäri paikkaa, kaunis (sisä- ja ulkona) nuori nainen. Olet hämmästyttävä ajattelija ja uskomaton lauluntekijä. Kiitos, että roikkuit vielä kanssani, vaikka olette 14.

Gwyneth Paltrowin (@gwynethpaltrow) jakama viesti

“Hyvää syntymäpäivää, rakas tyttöni”, hän kirjoitti. “Sinä teet jokapäiväistä tunnelmaa joulun aamuna, sinä olet kaikkein elinvoimainen, hilpeä, twirling koko paikan, kaunis (sisältä ja ulos) nuori nainen, olet uskomattoman uskovainen ja uskomattoman lauluntekijä.Kiitos vielä roikkua kanssani, vaikka oletkin 14. “

Viitteenä tässä on Gwyneth vuonna 1993: 

Gwyneth Paltrow
Aika & Elämä Kuvia / Getty Images

Apple todellakin on sekä Gwynethin että hänen isänsä (ja Paltrowin ex) Chris Martinin syövyttävää kuvaa, joten kuullessaan, että hänellä on myös korvaan lauluntekijöilleen, kuten hänen kuuluisalle isälleen ei ole järkytys. 

RELATED: Gwyneth Paltrow ilmoitetaan allekirjoittavan prenup suojelemaan lapsiaan

Ei ole yllättävää, entisen pariskunnan poika Moses myös näyttää olevan hänen vanhempiensa täsmällinen kopio, kuten Paltrow osoitti samalla tavalla harvoin hänelle viime kuussa hänen 12. syntymäpäivänään.

Hyvää syntymäpäivää, poikani. Olet suloisin, loistavin nuori mies, jonka olen koskaan tavannut. Olet murskannut muotin 12 vuotta sitten tänään, kun tulitte maailmaan. #Iwasbornthedayyouwereborn

Gwyneth Paltrowin (@gwynethpaltrow) jakama viesti

Pidä valokuvat tulossa, Gwyneth.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 71

map