Emme ole nähneet Kim Kardashianin hiuksia kuin ikuisesti

Kauneuden näkökulmasta on muutama Kim Kardashianin odottamassa. Nude huulet, upea muoto ja suorat, kiiltävät hiukset muodostavat suuret kolme. Joten kun hän liikkuu täysin vastakkaiseen suuntaan, jäämme aina hieman yllättyneeksi. Ja juuri se tapahtui eilen illalla 2018 CFDA -palkinnolla, jossa Kim K. W. hyväksyi Influencer Awardin. 

Huippuharrastaja Chris Appletonin avulla Kardashianin hiukset nostettiin teksturoituun, sotkuiseen korkeaan lantioon, kaukana tavallisesta superhiuksistuneesta karvasta. Poniin pääseminen oli myös järkyttävää. Anna itsellesi vielä 15 minuuttia aamulla, ja voit helposti vetää tämän pois. 

Kim Kardashian Ponytail - Embed
Taylor Hill / FilmMagic

RELATED: Kim Kardashian tuo takaisin hänen OG Brown Hair

Aluksi Appleton sovelsi Color Wow Brassin kiellettyä oikeaa & Perfect Mousse for Dark Hair (24 dollaria, dermstore.com) tekstin ja määritelmän lisäämiseksi. Sitten hän räjäytti hiukset hajottimella hiusten luonnollisen rakenteen vahvistamiseksi. Seuraavaksi hän sovelsi Color Wow Pop & Lockin kiiltohoitoa ($ 20; dermstore.com) koko puolivälissä lisäämällä loistaa. 

Lopulta hän käytti Ghd-käyrän klassista kiharaa rautaa (199 dollaria, sephora.com) lisäämällä määritellyn aallon satunnaisiin hiuslasiin ja vetäen hiukset sitten sormenaan. 

RELATED VIDEO: More Must-Look näyttää 2018 CFDA Fashion Awards -palkinnosta

 

Mitä tulee hänen meikkiin? Se oli hieman odotettua puolta. “Halusin Kimille, että hänen klassikkonsa” Kim K Glam “etsii tänä iltana tapahtumaa ja ettei hän ole liian kaukana siitä, mistä hänet tunnetaan”, sanoi julkkis meikkitaiteilija Mario Dedivanovic. “Jos muutat vähän CFDA: n tänä iltana, lisäsin kiiltoa kannuksilleen ja menin tummempaan huulaan kuin normaalisti.”

Hän loi ulkoasun erilaisilla KKW Beauty -tuotteilla ja saavutti tuon tumman huulen Kardashianin huulipunilla ja huulipunilla. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map