Emma Watsonin uusin ensi-iltapuku on satu elää

Vaikka useimmat silmät olivat Hollywoodissa sunnuntaina, kun näyttelijät ja näyttelijät astuivat punaiseen mattoon parhaiten Oscar-palkintoihin, Emma Watson oli kiireinen osoittamaan, että hänellä on kuninkaallinen tyyli naulattu jälleen toisella saduilla.

26-vuotias – joka hyppäsi Shanghaissa Kiinaan ensi-iltana Disneyn live-action -tapahtumassa Kaunotar ja hirviö-Näkemättä kuin Belle-pallo, kun hän teki tapauksen todellisesta elämästään muutokseen Disney-prinsessaksi maanantai-iltana.

Kun olemme antaneet meille merkittäviä Queen Elsa vibes vain päivää sitten Lontoossa, Harry Potter alum käveli upean alaston koristeltu puku – yksi suosikeistamme lehdistöturvasta tähän mennessä – tapahtumaan. Pukeutumissuosissa oli kaikkialta hopealta vaaditut yksityiskohdat (sovitetusta rintakehästä rungon hameeseen ja pitkämpiin juniin) ja Watsonilla oli myös vastaava päällystakki, joka kiinnitettiin kaulaan.

TK
Pan Zhi Wei / Imaginechina

Tuorepintainen tähti, joka esitteli punaisen maton vieressä olevan Dan Stevensin (dapperin taivaansininen puku) rinnalla, pääsi prinsessa makeoverin syviin punaisiin huuliin ja rentoa löysää bobia.

RELATED: Emma Watsonin prinsessa mekko näyttää enemmän Queen Elsa Than Belle

Kaunotar ja hirviö osuu teattereihin maaliskuun 17. ja emme voi odottaa, kuinka hänen ikoni keltainen Belle-mekko vertaa näihin IRL prinsessan mekkoihin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 74

map