Emma Watsonin Super Cool Louis Vuitton mekko on vielä parempi takaa

Valokuvan tulevan live-action-version Kaunotar ja hirviö aloitti lehdistöturansa Pariisin eilen erittäin ennakoidusta elokuvasta ja Emma Watsonin tyyli (ei yllättäen) pysäyttää liikennettä.

Näyttelijä osallistui valokuvakampanjaan liukumiseen Hotel Meuricessa nykyajan kaupungissa, ja hän käänsi päätään liian viileässä Louis Vuitton -numerossa, joka näytti vielä paremmalta selästä. Hänen kuninkaallisella mekollaan kuului punaista punaista pop-olkaa, ainutlaatuisia musta nahkahihoja, seksikäs avoin selkä ja reisiluun muotoinen rako, joka heijasteli 26-vuotiaan tyylikkäitä mustia sukkahousuja. Hän muotoili hiuksiaan jyrkässä monimutkaisessa updo ja pitivät hänen meikki yksinkertainen.

emma Watson Beauty and the Beast Photo Call - Embed
Bertrand Rindoff Petroff / Getty

VIDEO: Katso virallinen traileri Kaunotar ja hirviö

 

Mutta se ei ole ollut hänen ainoa voittavan kokonaisuutensa. Viime yönä hän osallistui elokuvan ensimmäiseen julkiseen seulontaan, jossa oli upea kukka-bustier, punertava punainen sash ja raastetut housut Oscar de la Renta.

Tonight oli ensimmäinen julkinen seulonta @ beautyandthebeast! Olin niin iloinen yllättämään yleisöä Pariisissa ja sanomaan “Bonjour” henkilökohtaisesti, varsinkin kun tämä on se maa, jossa se on luotu, ja Belle-syntymäpaikka ������ Laura Kim ja Fernando Garcia, oscardelarenta, loi tämän jacobin kukka-kirjaillun duchessin satiinipuseroisen orgaanisen silkkihuippukangas ja orgaaniset villahousut osana ensimmäistä kokoelmastaan. Koko ulkoasu on tehty omakohtaisesti Oscar de la Rentan NYC-ateljeessa ❤ @burberry pumput käsityönä Italiassa orgaanisella silkillä. Muoti-info tarkistaa @ecoage #ecoloves

Lehdenäyttelyn (@ the_press_tour) yhteinen viesti

Watson korosti molempia esityksiä uudesta Instagram-tilinsä, The Press Tourista, jossa hän dokumentoi ympäristöystävällisen ulkonäön, jota hän käyttää julkisen kierroksen aikana live-action Kaunotar ja hirviö elokuva.

Tänään oli loistava haastattelujen päivä, lehdistötilaisuudet ja valokuvagalleria @ beautyandthebeast Ranskassa. Snuck ulos junket ja katolle hotellin kaapata nämä kuvat vastaan ​​kauniin Pariisin horisonttiin. Custom @ louisvuitton mekko jonka @nicolasghesquiere on suunnitellut. Pukukangas on Newlife-kierrätettyä polyesteriä, joka on valmistettu käytetyistä muovipulloista. Nämä ovat peräisin, mekaanisesti jalostettuja ja langoitettuja lankoja Italiassa, täysin jäljitettävällä toimitusketjulla. Tämä säästää energiaa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä uusiin polyesterikuituihin verrattuna. Arm-nauha luotiin hiilineutraalisessa tehtaassa. Mekko on vahvistanut @ecoage #ecoloves

Lehdenäyttelyn (@ the_press_tour) yhteinen viesti

SAMANKALTAISET Emma Watson huolissaan siitä, että Belle saattaa olla Tukholman oireyhtymä

Lisää Emman tyyliin tutustu Instagram-tilistä muotipäivityksistä lehdistöturvasta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 55

map