Emma Watsonin romanttinen asu on täydellinen päiväpäivän kanssa Chord Overstreet

Emma Watsonilla on vastaus kaikkiin suhde tyyliin kysymyksiin. Harry Potter alum oli täplikäs päiväpäivänä hänen uuden poikaystävänsä, entisen Vahingonilo tähti Chord Overstreet, torstaina, ja käytti täydellistä asustetta pitämään asiat rento, mukava ja hienovaraisesti romanttinen.

Watson ja Overstreet olivat havaittavissa kädestä ja etsivät paljon esineitä, kun he kävivät torstaina L.A. Vaikka valokuvaajat olivat todennäköisesti täysin näkemättöminä, se ei pysäyttänyt paria jatkamasta keskustelua hymyillen koko tapausta.

TK
Pacific Coast News / BACKGRID

Watson katsoi rättiä raidallinen tee (shop samankaltainen täällä), mustat suorat jalat farkut (kuten täällä) ja musta nahka asuntoja, punainen Edun villapaita (620 dollaria, edun.com) räpäytetty rento olkapää. Hänellä oli yllään romanttinen, kirkkaan värinen kappale aikaisemmin päivällä, ja sen sijaan hän peitti sen ympärille, kun hän lämmitti. Hänen huivinsa huutaa “En yritä kovin kovaa”, kun taas etsit täydellistä kokoontumista. Pohjimmiltaan se on tärkeä Emma Watsonin asu.

Hänen uuden miehensä näytti ottavan vihjeen ja pukeutunut yhtä rennosti siniseen T-paidaan ja vastaamaan Adidas-lenkkarit, jotka oli yhdistetty tan-housuihin.

Watson on yleensä hyvin yksityinen hänen suhteistaan, mutta tämä retki nähtävästi muuttaa sitä. Kaksi ensimmäistä tankkaili romantiikkaa, kun heidät nähdään helmikuussa konsertissa erittäin viihtyisäksi. Heitä myöhemmin nähtiin lähtemästä Vanity Fair Oscarit osallistuvat yhdessä – vaikka niiden välinen etäisyys onkin pieni.

RELATED: Emma Watsonin virallisesti tavata entinen Vahingonilo Star, ja he ovat jo romanttisia julkisuudessa

“He ovat olleet vuodelta vähän nyt, mutta se on silti melko uusi”, kertoi lähde Ihmiset. “He tapasivat ystävien kautta. He saattavat tuntua oudolta ottelulta, mutta heillä on todella samanlaisia ​​persoonallisuuksia. “

Me elämme tämän uuden valta-parin puolesta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 44

map