Emma Watson kanavoi Meghan Marklein Wimbledonissa hänen valkoisissa Culottesissa

Meghan Markle -vaikutus on todellinen. Itse asiassa se on niin todellista, että se on virallisesti soluttautunut La La Landin hienoimpiin piireihin,. 

Lauantaina Wimbledonissa Ladies ‘Single Finalsissa Emma Watson saapui seisomaansa pukeutuneeseen asuun, joka nähtävästi peilasi Sussexin tyylin herttuakaan aivan valkoisiin huuliharjoihin asti. 

julkkikset Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Tapahtumassa Markle toi mukanaan sinisen ja valkoisen raidallinen pusero, jonka Ralph Lauren laittoi valkoisiin silkkiin leveisiin housuihin. Samaan aikaan Harry Potter tähti liukui lähes identtisellä pari virtaavilla housuilla, mutta pukeutui ne räätälöityyn kääpiöön ja napitusliiviin samalla sävyllä. 

Meghan at Wimbledon embed
Karwai Tang / Getty Images

Watsonin tärkein lisäosa, valkoinen olkihattu, muistuttaa myös Markle’n käyttämästä rakastetusta fedorasta. Hänellä oli jopa yksi käsi pelien aikana, jos aurinko muuttui liian kirkkaaksi. 

julkkikset Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Kuitenkin Emma ei ole ainoa, joka ottaa tyylihuomautuksia vastaperustaisesta kuninkaallisesta. Näyttää siltä, ​​että Meghan Markle -vaikutus on myös saavuttanut sisäisen ympyrän sisällä. Ottakaa esim. Kate Middletonin kanarian-keltainen Dolce & Gabbana -vaatteen mekko, jossa hänellä oli toista päivää Wimbledonissa miehensä, prinssi Williamin kanssa. Tyyli on hyvin muistuttava aurinkoisesta Brandon Maxwell-numerosta, jota Markle käytti vain muutama viikko sitten. 

Ja on todettu, että Markle on vaikuttanut prinsessa Beatricin viimeaikaiseen tyyliin siirtymiseen, kuninkaallisen kaupankäynnin aikaisemmilla pitsiväreillä ja kirkkailla väreillä nykyaikaisille siluetteille heikossa paletissa.  

RELATED: Twitter vertailee Meghan Markle’sin Ralph Laurenin ulkoasua Wimbledonin tuomareiden uniformeihin

“Beatric on ehdottomasti ottanut muistiinpanoja Meghanin kuninkaalliseen muotiin”, kertoi julkkis stylisti Rochelle White Daily Mail. “Hänellä on ollut suuri vaikutus muotiin, suuntauksiin ja tyyliin, ja luulen, että hän on nähnyt valtaa siinä.”

Kun tyyli peli on yhtä vahvaa kuin Meghanin, meillä on tunne, että hänen vaikutuksensa muotimaailmaan ei mene missään milloin pian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 50 =

map