Tartu kudoksiin, sillä 2017 on vaatinut toisen julkkisparin. Useiden lähteiden mukaan Emma Watson ja hänen kahden vuoden poikaystävänsä, tech-yrittäjä William “Mack” Knight, eivät enää ole. Tänä vuonna loppuu?!

27-vuotias Kaunotar ja hirviö tähti on seurustellut 37-vuotiaasta ritarista vuoden 2015 loppupuolelta, vaikka se on helppo unohtaa, koska harvoin näemme ne yhdessä. Uber-yksityinen pari oli viimeksi huomattu toukokuussa, ja sana on, että ne hajoavat joskus aiemmin tänä vuonna, mukaan Sivu kuusi. Ei sanaa siitä, miksi rakkauden linnut irtoavat, mutta emme olisi järkyttyneitä, jos se olisi tekemisissä Watsonin kiireisen aikataulun kanssa.

Watson on ammattilainen, joka pitää yksityiselämänsä yksityisenä ja kohteliaasti hylkäämässä vastata kysymyksiin poikaystävänsä puolesta joka käänteessä. Aiemmin vuonna hän selitti syynsä pitää rakkautensa elämän hush-hush, ja ollakseen rehellinen, se on paljon järkevää.

“Haluan olla johdonmukaisia”, Watson selitti Vanity Fair helmikuussa. “En voi puhua poikaystäväni haastattelussa ja odottaa, että ihmiset eivät ota paparazzi-kuvia minusta, joka kävelee kodin ulkopuolella, et voi olla molemmilla tavoilla.”

Vaikuttaa siltä, ​​että Watson siirtyy uuteen vuoteen yhtenä naisena, ja olemme varmoja, että miehet ovat jo riveissä!