Emma Stone Reagoi Andrew Garfieldin Globes Makeout Seshin kanssa Ryan Reynoldsin kanssa

La La Land pyyhkäisi kilpailun sunnuntai-iltana Golden Globe -palkinnolla ja sai kotiin ennätykselliset seitsemän kunnian voittamalla jokaisen luokan, johon se oli nimetty, ja jättivät kaikki haastajat pölyyn.

Ryan Reynolds oli tarpeeksi epäonninen kohtaamaan La La Land tähti Ryan Gosling parhaan näyttelijäluokan, mutta Kuollut allas lyijy osoitti, ettei mitään nopeaa makeout-istuntoa voi korjata.

Kun Gosling pääsi lavalle pudotakseen palkintonsa, Reynolds päätti löytää lohdutuksen nostamalla ja suudella Emma Stonein entistä poikaystäväänsä Andrew Garfieldia ja sosiaalisen median kanssa tuli villi.

Kun näimme, että Blake Lively taputti suosiollisesti, kuten näytti, toinen näyttelijä oli myös tytön faneja. Seremonian jälkeen, Viihde tänä iltana osoitti epäuskoisen kiven leikkaavan improvisoitu lip-lukon.

VIDEO: Andrew Garfield selittää miksi hän suuteli Ryan Reynoldsia

 

“Mitä?” Stone sanoi, osoittaen, että hän oli jäänyt hetken näyttelyn aikana. “He tekivät ei suudella toisiaan?!”

“He tekivät?” Garfieldin järkyttynyt ex-tyttöystävä huudahti katsomassa videoleikkeen. “Onpa hupaisaa.”

“Tarkoitan, olen onnellinen heistä, rehellisesti, tiedätkö?” Gosling kommentoi katsomassaan materiaalia. “Hyvä heille”, hän sanoi, johon 28-vuotias näyttelijä lisäsi: “Olen onnellinen myös heistä.” Katso nyt täällä:

 

 

RELATED: Meryl Streep toimitti voimakkaimman puheen Golden Globes

Näyttää siltä, ​​että ei ole mitään palkintojenjakotilaisuutta, jota ei voi korjata!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 75 =

map