Emily Ratajkowskiin Met Gala Sneak Peek on mukana Chainmail ja Crop Top

Onko Emily Ratajkowski valmistautunut Met Galaan tai keskiaikainen taistelu? 

Malli otti Instagramiin jakamaan osan hänen Galaxy Galaxy -näyttelynsä fanien kanssa, ja hänen puoliperävaununsa, joka oli koruilla peitetty hopeametalli, olisi voinut kulkea sekä dekadenttisen punaisen matonäytökselle että historialliselle panssarille.

Met prep

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

Hänen käsivartensa kattaa vatsaan vastaavan punaisen sadon yläosaan ja housut asetettu, mutta on vaikea katsoa minnekään, mutta suoraan hänen bling. Saatat odottaa, että tällaisella lausuntokappaleella loput asuistaan ​​säilyvät yksinkertaisina – paitsi tämä on Met-galaali, joten todella jotain menee.

Ratajkowskiin stylisti Emma Jade Morrison jakoi toisen kuva mallin sunnuntai-iltana, vain tällä kertaa, hänellä oli massiivinen hopea röyhtävä korvakoru.

Päivittäinen korvarengas

Jälkeen Emma Jade Morrison (@emmajademorrison) jakama viesti

EmRatan metallilla täytetyt epätavalliset korut saattavat näyttää sopivammaksi vuoden 2016 Met Gala -teemalle – “Manus x Machina: Muoti teknologiassa” – mutta tänä vuonna punainen matto tulee jumalallisesti innoittamana. Vuoden 2018 teema on “taivaankappaleet: muoti ja katolinen mielikuvitus”, niin on turhaa sanoa, että on mielenkiintoista nähdä kuinka julkkikset tulkitsevat sitä.

RELATED: Prinsessa Diana kerran käytti pitsisilppua pukeutumalla Metin Galaan

Onneksi Ratajkowski ei ole punainen matto uutuutta. Malli on ollut tukipilari Met Galaissa, ja tämä on hänen neljäs vuosi peräkkäin, joten odotetaan, että asiat menevät sujuvasti.

Viime vuonna hän käytti Topshopia, mutta ei ole vieläkään selvää, onko hänen uusi käsivarrensa kavennettava jälleenmyyjän kanssa toiseen Met Gala -kierrokseen. Joko niin, me katsomme!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map