Tämä viikko, Tyylissä sukeltaa muuttuviin ilmeisiin, monimutkaisiin vaikutuksiin ja kesän univormaan kiistattomaan voimaan: uimapukuun.

Ei ole vaikea kuvitella, että Emily Ratajkowski-Instagramin taitava, thong-pukeutunut päihdepoikit-kuningatar pitää bikiniä päivittäisenä yhtenäisenä teini-ikäisenä. “Kasvaa San Diegossa, jossa vietät niin paljon aikaa ulkona ja se saa kuuma, julkisessa koulussa ei ollut edes pukeutumiskoodia, joten tytöt pukeutuivat pieniin auringonvaljaisiin bikinin yli ja menimme rannalle lounaalle. Koko “ei paitaa, ei kenkiä, [palvelu ei],” asia ei lentänyt “, hän sanoo naurulla kuvaamalla aurinko liotettu eetos, joka luusivat hänen henkilökohtaiseen tyyliinsä. “Olen aurinko vauva, olen kesällä onnellisin, rannalla.”

Instagramissa @ emratan riisuttu esteettisyys on voittanut 27-vuotiaan mallin ja näyttelijän suosiman 17,9 miljoonan seuraajien, hänen melkein alaston valokuvun, joka palvelee sekä jännittävää janoilua että feminististä keskustelua seksuaalisesta toimistosta ja suostumuksesta . Että hän ei näe ristiriitaa on ydin hänen viestin. Kukaan ei voi unohtaa 2016 Internet-breaking kylpyhuoneen peili selfie hänet poseeraa kanssa Kim Kardashian, jossa molemmat naiset yläosat ja kääntäminen lintu. Myöhemmin samana vuonna Ratajkowski rikkoi hiljaisuutensa naispuolisten polaroidien kirjasta, joka oli vapautettu ilman hänen suostumustaan. Kun ihmiset väittivät, että Ratajkowski julkaisee yhtä itsestään paljastavia kuvia itsestään säännöllisesti, hän tuskin vastusti sitä, että se ei ole yhtä ristiriidassa. “Nämä kuvat käytetään ilman lupani on esimerkki juuri päinvastaisesta siitä, mistä olen samaa mieltä: naiset valitsevat, milloin ja miten he haluavat jakaa seksuaalisuuttaan ja ruumiistaan”, hän kirjoitti Twitterissä tuolloin.

RELATED: Kim Kardashian on seksuaalinen äitiys

Olemme enemmän kuin vain ruumiimme, mutta se ei tarkoita sitä, että meidän on häpeää heitä tai meidän seksuaalisuutta. #liberated @kimkardashian

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

Ratajkowski oppi olemaan häpeämättä hänen seksuaalivaihtelustaan ​​varhain. “Olin aina luottavainen näyttämään kehoani”, hän sanoo. Hänen nuoruutensa aikana perhematkat Eurooppaan avasivat silmänsä mukavasti alastomuutta kohtaan, jota hän ei ollut seurannut valtiojohtoisesti. “Kun vietin paljon aikaa Mallorcan Espanjassa vanhempieni kanssa, olin todella perehtynyt ruumiisiin ja ei itsetietoisia tai pelkäsin omia. Ystävilleni, jotka olivat upotettu amerikkalaiseen kulttuuriin, on enemmän tietoisuutta siitä, miten keho on seksuaalisesti joka hetki. Mutta rannalla seisova yläosassa, se tuntui rinnakkain nähdäkseen miehen rinnan. Tämä todella vaikutti minuun ja otti ylisuuntautumisen. “

Takaisin Amerikkaan hän tutustui miehen katseensa kauemmin, kehittivät rinnat ennen useimpia luokkatovereitaan. “Olin rannalla ensimmäisen lukion poikaystäväni kanssa, ja vanhat miehet alkoivat huudella minua kallioilta”, hän muistelee. “Luulen, että poikaystäväni oli tuolloin 16, eikä hän voinut tehdä mitään. Olin luultavasti 15, ja olen varmasti näyttänyt vanhempana, mutta silti se oli hullu hetki, “Voi, ihmiset näkevät minua eri tavalla kuin näen itseäni uimapukuissa.” “Mutta se ei innostanut syvää häpeää, niin monet tytöt ovat tunne heidän ruumiistaan, hän sanoo. “Ensimmäinen reaktio oli viha, joten luulen, että tämä on hyvä testamentti äidilleni [opettaa minua] olemaan itsetuntematon, koska minulla on kaikilla oikeus käyttää bikinit rannalla ilman häirintää.”

RELATED: Shay Mitchell on ensimmäinen, joka myöntää, että hänen Instagram ei vastaa todellisuutta

En usko, että olet valmis tähän hyytelöön �� suuria asioita tulevat @inamorataswim pian

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

Ratajkowski muistelee vielä ostavansa ensimmäisen kaksiosainen kappaleensa, amerikkalaisen vaatekappaleen purppurapohjaisen ja punaisen yläosan. “Eräänlainen tuntui tulevan naiseuteen, kuten univormuani, jonka aion viedä mukanani kesän seikkailussa, ja minä rakastin sitä tunnetta”, hän sanoo. “Mielestäni olin löytänyt identiteetin outo.”

Nyt hän suunnittelee omia uimapukujaan Inamorataa, joka on tunnettu tunnetuimmasta online-monikosta ja italialaisesta “naispuolisesta rakastajasta”. “Se oli todella luonnollinen asia”, hän sanoo linjan aloittamisesta viime vuonna. “Olen aina rakastanut uimapuvut – ilmeisesti se on iso osa Instagramia ja elämäntapaa – mutta menin korkeakouluun taidetta ja muotoilua varten, ja se oli eräänlainen unelma, jotta voisin aloittaa oman yrityksen.”

Odota sellaisia ​​tyylejä, joista sinä näet Emrata-mallin Instagramissa: korkeat leikatut, hilseilevät numerot, jotka osittain ovat innoittaneet hänen 60-luvun ja 90-luvun suosituista rantapommeista. “Ajattelin: Mitä pukuja halusin pukeutua 17-vuotiaana? Mitä unelmani sopivat? “

RELATED: Demi Lovato varannut tämän Private Island for Squad Vacation

UUSI DROP LIVE NOW @inamorataswim �� @livincool

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

Jos olet epäröivä mennä täysi ranta-tassu, kuten Ratajkowski usein tekee hänen purtavaa eteenpäin, hänellä on salaisuus, jonka avulla voit päästää sisään: “Minusta itse asiassa vähemmän kattavuus minkään pohjan päällä on enemmän oudolta kuin kauhistuttava saalis.” Hän tietää, mitä ajattelet: “” Sinun on helppo sanoa; sinä olet pieni henkilö. “Mutta tämä on jotain, mitä tyttöystäväni sopivat, jotka ovat kaikki erilaisia ​​muotoja ja kokoja ja käyttävät niin paljon aikaa kuin uima-altaalla.”

Kun on kyse täydellisen viettelevän beach selfie: n nappaamisesta, oikean pukun valinta on askeleen numero yksi, Ratajkowski sanoo. “Päälleni on Leucadia, yksiosainen, takana oleva, alhaalla oleva etupuoli, jota voit käyttää myös bodysuitina.” Kaikki uimapuvut hänen mallistossaan, hän korostaa, on nimetty rannat ja kadut kotikaupunki. “Olen melko pakkomielteinen, sillä uimapuku, koska se ei ole bikinit, mutta sillä on todella korkea leikkaus, se on mahtava jalkoihin, se antaa sinulle tukea; kaikki kankaat ovat kaksikerroksisia, joten se ulottuu ja muotoutuu sinulle. “

Kun olet suunnitellut ulkoasua, Ratajkowski sanoo, etsi hyvästä valosta. Luonnollinen lähde on aina paras, joten jos sinulla ei ole rannalla kätevää, aseta ulos tai aseta ikkunan lähellä päivällä, kun aurinko paistaa.

RELATED: Salainen, joka paransi aikuisen aknen

Positiivinen miehelleni

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

Lopuksi “Take 3000”, hän sanoo ilman ironiaa. Koska jos luulet, että Emily Ratajkowskiin leukaan pudottamalla Instagram-valokuvia ei ole liitetty samaan kehykseen verrattuna pienempiä kuin tallausversioita, olet kuollut väärin. “Siinä hauska muisti tyttöystäväni lähetti minulle – se sanoo:” Et ota kuvaa. Otat kuvan, “mikä tarkoittaa, että tarvitset matalaa, sinun täytyy saada korkeita, tarkista pimeys, salama, salama, kulmat”, hän sanoo ja lisää: “Voit näyttää mahtavalta yhdessä kuvassa eikä toisessa, joten älä ole liian kovaa itsellesi. Koska kuvat eivät ole rehellisiä, eikö? He ovat yhden millisekunnin vangiksi. “