Emily Ratajkowskiin Abs Look Enemmän Hotter kuin tavallinen tässä $ 38 Crop Top

Emily Ratajkowskiin abs ei tarvitse esittelyä: 26-vuotias ja hänen ab crack ovat kuuluisia maailmanlaajuisesti, kiitos EmRatan Instagram-tilistä. Hänen midriffinsa on erityisen vaikuttava, kun hän pukeutuu pieniin bikinisiin ja rintaliivit, mutta ehkä sopivin täydennys hänen hiljaiselle keskiseudulleen on raikas sato, jota Ratajkowski piti päiväksi “altaan alta”.

tk
emrata / Instagram

Malli ja näyttelijä valitsivat Essentials for Zulan päällysteen parin päivän paratiisissa, paljastava paita, jossa on alhaiset valkoiset farkut, pyöreät aurinkot (ostoksia samanlainen pari täällä) ja Carolina Santa Domingo raffia tote ($ 575; modaoperandi.com ). Paras osa? Hänen strappy crop top on vähittäismyyntihinta vain 38 dollaria. Se, ystäväni, kutsumme voittajaksi.

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

 

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

Tämä ei ole ainoa vartalotapahtuma Ratajkowski käytti tänä viikonloppuna. Vaikka nauttien trooppisesta lomasta, tähti vauhdisti valkoista bändiä, joka näytti pois jokaisen käyränsä (ostivat samanlaisen tyylin täällä).

RELATED: Emily Ratajkowskiin ottaminen Toplessin “Battle of the Bootys” -taistelussa vaatii paljon rohkeutta

Jatka sinua, EmRata.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 39

map