Emily Ratajkowski Rocks kirkkaan punainen hiukset Steamy Instagram Post

Emily Ratajkowski on pohjimmiltaan ihmisen hiuskameleoni. Lyhyet tyylikkäät bobit? Hän vetää ne pois helposti. Pitkä virtaava hiukset? Hän näyttää uskomattomalta. Joten, luonnollisesti, kun hän meni täydelliseen kirkkaaseen punaiseen lukot, hän näytti hyvältä, ja hän jopa sovitti hauskan sävyn hänen paidallaan.

Keskiviikkona malli toi erilainen muotoilu hänen Instagramsa, joka sai meidät tekemään kaksinkertaisen ottaa. Ratajkowski esitteli sormensa kiertäen hänen punaisten hiustensa palan ympärille ja, jos emme tienneet paremmin, olisimme ajatelleet, että hänen tuore väri oli pysyvä valinta.

Valitettavasti EmRata selvitti tämän kysymyksen ennen kuin voisimme jopa kysyä sitä. “Toinen päivä, toinen peruukki”, hän kuvaili kuvaa. “Kuinka pidät minusta punavihreänä?”

Toinen päivä, toinen peruukki. Kuinka pidät minusta punavihreänä? ��

Emily Ratajkowski (@emrata) jakama viesti

Ilmeisesti me rakastamme sitä. Ja vaikka Ratajkowski on tunnettu A-plus (ja usein NSFW) Instagram-pelistä, meidän on annettava se sille, hänen kykynsä vetää lähes kaikki sateenkaaren väri hänen päähänsä on melko vaikuttava.

Minkä värin hän uskalla käyttää seuraavaksi? Vain aika (ja hänen “gramma, tietenkin) kertoo. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 19

map