Emily Ratajkowski pelaa asiantuntevaa laajaa vastaanotinta uudessa Super Bowl -mainoksessaan

Jos on jotain, mitä tiedämme mallista ja näyttelijä Emily Ratajkowskista, on se, että hän on luottavainen. Hänellä ei ole epäluuloja siitä, että hänellä on kaikki kameroita tai että heittäytyvät elokuvan roolille hahmolle, jolla ei ole persoonallisuutta. Joten mikä on hänen tempun tekemään parhaansa suuren ampumisen päivänä? Luottamus.

“Sinun täytyy päästää irti hermostuneisuudesta, jota tunnet. Sinun täytyy tuntea itsevarmuutta ja luottaa itseesi ja kykyihisi “, hän kertoi Tyylissä. Itse asiassa hänen valmistautuminen, henkisestä sitkeydestään fyysiseen harjoitteluun, on paljon kuin kuinka urheilijat valmistautuvat suureen peliin kuten Super Bowl. Sinun täytyy “kestää kaiken mitä pelit sinä päivänä [heittää sinut]”, hän sanoi.

Ratajkowski on jalkapallokokemus: hän pelasi vain Buickin ensimmäisessä Super Bowl -mainoksessa tähtikukkulaajennuksessa Giants-laajan vastaanottimen Odell Beckham Jr: n.

Emily Ratajkowski embed
Hyvä Buick

Joten mikä on hänen suosikki osa pelipäivää? Ruoka! Super Bowl -juhlien järjestämiseksi näyttelijän neuvo on “saada paljon hyvää olutta, ehkä hyvää grilliä. Pidä se kaikki amerikkalaisia.” Ja kun on kyse välipaloista, Ratajkowski on kyse siitä suolainen ja makea yhdistelmä, ja popcorn on välttämätön.

RELATED: Näytä tiimisi henki näillä Super Bowl-inspiroiduilla manikyyreillä

Mutta tänä vuonna mallin ei tarvitse huolehtia hostingista, ja hänellä on joitain vinkkejä siitä, miten pelipäivän tyyli irrotetaan. Kun hän osallistui kolea Super Bowl New Yorkissa kaksi vuotta sitten, hän pukeutui farkut, saappaat ja lämmin takki. Mutta tämän vuoden kisassa Levin stadionilla Kaliforniassa säästää hän “jotain juhlallista.” Mutta oletteko seiso stadionin tai snack-pöydän ympärillä, “mukavuus on hyvä asia”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map