Elton Johnin 2016 Oscar-puolue kääntyi erääseen eräänä myöhään illalla

“Rakastamme Eltonia. Hän on hämmästyttävä. Ja hänen sitoutumisensa hyväntekeväisyyteen on uskomaton “, Mariah Carey sanoi, kun hän astui sisään 24. vuosikertomuksen Elton John Aids Foundation Oscar-katselujuhlassa. Legendaarinen lauluntekijä ei ollut ainoa, joka innokas näkemään isännän toimintaa. Bulgarin sponsoroima katselujuhla on tullut paikka, jossa musiikin, tv: n ja elokuvien kuumin tähdet kerääntyvät West Hollywood Parkin valtavan teltan katon alle.th Osakepalkintoja ja tukea syytä, mutta myös nauttia eeppisistä musiikkiesityksistä.

Neljän tunnin lähetyksen aikana vieraat kuten Sheryl Crow, Hilary Swank ja Lana Del Rey nauttivat Chef Gordon Ramsayn dekadenttisesta viiden ruokalajin päivällisestä, kun taas päivän voitot söivät lasillisella Hatt et Sönerin samppanjaa. Rakastan tätä juhlaa, koska meillä on hieman villi täällä “, sanoi Dita von Teese Zac Posenin punaisella mekko, joka oli myös hänen yöpäivänsä. “Se on eräänlainen epäkohta, joka ei ole Oscarilla [jotka ovat täällä]. Juomme, huudamme asioita näytöllä ja se on hauskaa!” 

Kun virallisen osan yöstä oli ohi, valot himmennettiin ja todellinen puolue alkoi. Kun isäntä itse otti lavalle 10-kappaleen joukon, entinen Tanssia tähtien kanssa kumppanit Kym Johnson ja Carson Kressley puhuivat “Looking Up”, kun taas uusi pari Ed Weeks ja Bellamy Young jakoivat suudelman (tai kaksi) “Tiny Dancer” -kilpailuun. Aika kun Elton sai Rocket Manin, Dave Grohl oli tehnyt sen Oscarilla, missä hän teki In Memoriam -segmentin, puolueelle.

KUVAT: Oscar Nightin kuumin osapuolten sisällä

“Tämä on ihana hullu yö “, ​​Elton sulki näyttelyn juhlien suosikkeilla” Saturday Night’s Alright “. Sanotaan vain, että juhla oli niin herättävää menestystä, koko väkijoukko oli jaloillaan. oli: tapahtuma keräsi 6,2 miljoonaa dollaria syystä, jopa 400 000 dollaria edellisvuodesta. Elton ja hänen aviomiehensä David Furnish astuivat Vanity Fair jälkeen-puolueen, hänen vieraat viipyivät, jolloin yksi myöhään, myöhäisillan. “Sellaisen pitäisi olla, eikö?” TytötAndrew Rannells, valkoisessa J. Crew tuxissa, kysyi retorisesti Tyylissä. Emme voineet yhtyä enempää.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 79

map