Elton John paljastaa hänen “outoa” mutta onnistunutta lauluntekniikkaa

Yksi luultavasti ei saisi kyseenalaistaa musiikillisen geenin työetiikkaa kuten Elton John, mutta hänellä on ainutlaatuinen lauluntekoprosessi. Päällä Jimmy Kimmel Live! Maanantai-iltana kuvitteellinen taiteilija selitti, kuinka hän loi nämä ottelut vuosi vuodelta musiikkikumppaninsa Bernie Taupinin kanssa, joka kirjoittaa kappaleita lauluistaan. Toisin kuin monet lauluntekot, kaksi työtä täysin itsenäisesti.

“Ainoastaan ​​menen studiolle ja 24 sanoitusta odottaa minua, ja katson niitä ja näen, mitä haluaisin aloittaa, ja sitten yritän kirjoittaa laulun”, 68-vuotias laulaja sanoi. “En koskaan, koskaan tiedä, mitä sanoitukset menevät eteenpäin.”

“Kun aloin kirjoittaa Bernien kanssa, se oli aivan sama kuin nyt: saisin lyriikan, menisin pois ja kirjoitan melodian ja soitan hänelle. yhtä jännittävää kuin se oli silloin “, hän kertoi isännälle Jimmy Kimmelille. “Joten jos kirjoitan laulun tähän albumiin ja olen päättänyt sen, menen ja tuomaan hänet sisään ja sanomaan:” Kuuntele, tämä on laulu “ja sitten bändi tulee sisään ja opi sitä ja laita se.

RELATED: James Corden on kuvannut Carpoolin Karoaken Elton Johnin kanssa

Hän myönsi, että se oli hyvin alkuperäinen tapa kirjoittaa kappaleita, mutta hei, se näyttää toimivan hyvin – molemmat ovat tehneet osumia kuten “Crocodile Rock”, “Bennie ja Jets” ja “Tiny Dancer” niin paljon enemmän. “Olemme kirjoittaneet 49 vuotta yhdessä tänä vuonna, enkä yritä analysoida sitä. Se on outoa, mutta se toimii.” Kuulostaa hyvältä. Kirjaimellisesti.

RELATED: Elton John kunnioittaa myöhään David Bowie, soittaa Cover of “Space Oddity”

Katso Elton John jakaa prosessin Jimmy Kimmelin kanssa videon yläosassa ja kuunnella uutta albumia, Ihana hullu yö, kun se osuu hyllyille 5. helmikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 7

map