Elon Musk ja Grimes tekevät parin ensiesiintymisensä, mutta miten he ensin tapasivat?

Let’s call it like it: Tässä vaiheessa Met-gala on tullut yhtä kuuluisaksi kuuluisimmista pariskunnista kuin muotia. Tapahtuman seuranta sisältää kaikki Jennifer Lopezista ja Alex Rodriguezista nykypäivän Selena Gomezille ja The Weekndille. Ja tänä vuonna ei ollut mitään eroa.

Vuoden 2018 Met Gala tarjosi meille red mattojen uudet vanhemmat Kylie Jenner ja Travis Scott, Hailey Baldwin ja Shawn Mendes sekä Elon Musk ja Grimes-wait, mitä?

Elon Musk Grimes lead
Dia Dipasupil

Kyllä, kuten käy ilmi, Elon Musk ja Grimes ovat dating. Ei, ei luultavasti ollut jotain fanien odotettua. Ja kyllä, on olemassa kohtuullinen teoria siitä, miten nämä kaksi tapasivat ja putosivat toisilleen, vaikka ne näyttäisivät toimivan eri piireissä.

Jos tarvitset kertojaa, Grimes on kanadalainen muusikko ja Musk on miljardöörien toimitusjohtaja. (Saatat tuntea yrityksesi, SpaceX: n ja Teslan.) Vain muutama kuukausi sitten hän oli edelleen sidoksissa Amber Heardiin, joka osallistui myös Met Galaan maanantaina – mutta ajat ovat selvästi muuttuneet.

Sivu kuusi on mielenkiintoinen teoria siitä, kuinka epätodennäköinen pari tuli. Lähteet kertoivat, että duo tapasi verkossa kuukausi sitten, kun Musk tutkii vitsiä tekoälystä, johon kuului “Rococo Basilisk”, jota hän halusi tweetata. Ilmeisesti Grimes oli hakannut hänet siihen.

RELATED: Here’s What Kim Kardashian kertoi Kanye Weststä ohittaa Met Gala

“Elon tutkii ajatusta leikkiä Rococo Basiliskista ja kun hän näki, että Grimes oli jo huutanut siitä, hän avasi hänet”, lähde sanoi. “Grimes sanoi, että tämä oli ensimmäistä kertaa kolmessa vuodessa, että joku ymmärtäisi vitsi. He olivat molempia hauskoja AI: ssa. “

Arvaa, että sinetöity sopimus?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map