Ellen Pompeon tanssin täytyy “ilmaiseksi” DJ Khaled ja Drake Grayin anatomisarjaan

Meredith Grey saa liikkeitä! Ellen Pompeo otti tauon kuvaajasta 13 Greyn anatomia (joka esittelee tänä iltana) esitellä joitakin hiphop-liikkeitä hän ilmeisesti oli piilottanut tämän lääkärin takin hihat kaikkien näiden vuosien ajan.

Keskiviikkona Pompeo jakaa videon Instagramista itsestään ja Debbie Allenista (joka soittaa Catherinea näyttelyssä) ja Allenin poikaan, musiikin tuottaja Norm Thump Nixonia, joka jakaa DJ Khaledille ja Drakelle ilmaisen “ilmaiseksi” ambulanssilla tausta.

“Se jatkuu ja jatkuu …. @ shondarhimes WE WORKING ASSISSISSÄ!” Pompeo kirjoitti “gramman, viittaamalla näyttelijän luojaan Shonda Rhimes, lisäämällä haagit” #seasonwhat ??? ” “#shondalandproblems” ja “#ourfansarethegreatest”

Se jatkuu ja jatkuu …. @ shondarhimes WE ARE WORKING ASSES OFF! �� #seasonwhat ??? #shondalandproblems #ourfansarethegreatest ����❤️�� @thumpnixon @therealdebbieallen

Ellen Pompeon (@ellenpompeo) lähettämä video

Johtavaan hit-draaman 13. kauteen asti, Pompeo paljasti, että syy, jonka hän on pysynyt pitkään, perustuu yksinomaan hänen ikäänsä. “Klo 33-vuotiaana olin riittävän viisas tietämään, että kello oli jo rullassa Hollywoodissa”, 46-vuotias vanhempi äiti.

Hän lisäsi: “Ajattelin,” miksi jätän jotain, joka on erittäin menestyvä ja maksaa minulle mahtavan etsimään maisemaa? ” Päätin, että pysyisin Greyn ja ole kiitollinen ja yritä ajaa sitä niin kauan kuin voin. Ja olen erittäin iloinen, että päätin pysyä. Se vain paranee ajan myötä. “

RELATED: Ellen Pompeo jäi Greyn anatomiaan hänen ikäisensä vuoksi: “Tunnin kellon olin kuulemma Hollywoodissa”

Grey’s Anatomy -esitysten kausi 13, torstai, 22.9. Klo 8 ET ABC: ssä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 59

map