Ellen Degeneresin syntymäpäiväjuhlilla oli enemmän julkkiksia kuin palkintojen näyttely

Yksi perkeistä on uskomattoman suosittu talk show-isäntä ja kaiken ympärillä hilpeä ihminen? Syntymäpäiväjuhlilla ei ole koskaan pulaa osallistujista.

Eilen Ellen Degeneres oli myöhässä syntymäpäiväjuhlassa (hän ​​kääntyi ison 6-0 tammikuussa) ja tapahtuma oli täynnä A-listan tähtiä, kuten Kim Kardashian West, Kanye West, Chrissy Teigen, John Legend, Olivia Munn, Jennifer Aniston ja paljon muuta.

Voimmeko vain sanoa hiljaisen “kiitos” kenelle hän kekseli valokuvakirjat, joita julkkikunnat aina pitävät tapahtumissaan? Ilman heitä me emme olisikaan hämmästyneitä sellaisilla hämmästyttävällä puolueella, kuten Kimye, Chrissy Teigen ja John Legend. Tällainen kuvitteellinen miehistö.

Hyvää syntymäpäivää, @ theellenshow! Tässä olen minä, John, Kim ja Kanye!!!

Chrissy teigenin (@chrissyteigen) jakama viesti

Teigen, jolla on ollut hauskoja hetkiä Ellen Show (muista, kun hän myönsi avaavan Rihannan postia ?!), lähetti myös röyhkeä Instagram, kirjoittamalla: “Hyvää syntymäpäivää, @ theellenshow! Tämä on täysi pituus minulle ja Johannekselle!”

Hyvää syntymäpäivää, @ theellenshow! Tämä on täysi pituus minulle ja Johannekselle!

Chrissy teigenin (@chrissyteigen) jakama viesti

Kim Kardashian toisaalta jakoi oman puolueensa kuvia Twitterissä – arvelemme, ettei hän halunnut sotkea IG: n esteettistä. “Äiti ja isä” laukaus on niin suloinen!

Muita hohdokkaita osallistujia olivat Olivia Munn, joka siunasi meitä monilla monilla photobooth -kuvilla. Peep Jennifer Aniston hilpeästi hymyilee toisessa laukauksessa!

HAPPY SYNTYMÄ ELLEN! Rakkaus, KimYunns ��

Olivia Munnin (@oliviamunn) jakama viesti

Singer Meghan Trainor oli myös läsnä, kirjoittaessaan Instagramissa, että se oli “Koko elämänsä hienoimpi yö” – mitä muuta Degeneresillä oli varastossa, jotka tekivät tapahtuman niin cooliksi? Meidän täytyy tietää.

Hyvää syntymäpäivää @ theellenshow !!! @darylsabara ja minulla oli niin hauskaa! Koko elämänne viilein yö

Meghan Trainorin (@meghan_trainor) jakama viesti

Näyttää siltä, ​​että tämä soiree oli hämmästyttävä menestys, mutta älä unohda hämmästyttävää lahjaa, jonka Degeneres sai Portia de Rossiilta syntymäpäivänsä aikana. Komedianen vaimo toi hänet kyyneleisiin ilmoittamalla Dian Fosseyn Gorilla-rahaston Ellen DeGeneres-kampuksen, Ruandan vuorijonotyyppien konservatorion. Olemme yhä silmänräpäsi koskettavasta eleestä!

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 67

map