Ellen DeGeneres paljastaa Hilarious-kuvia Portia de Rossin huonoista hiustenpäivistä

Edes Portia de Rossi ei ole turvassa vaimostaan, Ellen DeGeneresin vitseistä. Skandaalin tähden de Rossiin keskiviikkona esiintynyt Ellen DeGeneres Show, hänen kumppaninsa kertoivat kuinka paljon he rakastavat ottamasta toisiaan kunnollisia kuvia. Mikä pari ei?

Kun esitteli muutamia kuvia molemmista, joista toinen oli DeGeneresin kissa Charlie, joka istui päässään, DeGeneres selitti: “Kuvastan Portia koko ajan, koska hän on kaunis, mutta joskus hänellä on hiuksia – koska hiukset ovat hyvin, hyvin paksu – Joissakin kerroissa esiintyy kampauksia, joissa olen aivan kuten: “Minun täytyy ottaa kuva tästä.” “

Isäntä sitten yllätti hänen vaimonsa seitsemän vuotta paljastaen sarjan kuvia hän kokee hilpeä taajuus huono hiukset päivää.

de Rossi käsitteli sitä kaiken harppauksin, nauraen ja sormellen yhdessä väkijoukon kanssa ennen vannotonta kostoa. “Siellä on jotain nimeltä Instagram, saan sinut takaisin.”

“Anna tulla!” DeGeneres vastasi.

Katso leike ja katso kaikki de Rossi’s hairdos täältä:

RELATED: Katso Ellen DeGeneres Upstage Taylor Swift kuohuviiniä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map