Ellen DeGeneres lisää itsensä Voice Coachien epic jam-istuntoon ja se on liian hauskaa

Viime kuussa meitä käsiteltiin TLC: n vuonna 1994 tekemän “Waterfalls” -tapahtuman älykkääseen akustiseen suorituskykyyn Ääni, ja tänään Ellen DeGeneres päätti, että hän halusi liittyä hillo-istuntoon.

Televisio-isäntä jakoi videon päivitetyn version Ellen DeGeneres Show tänään, jossa hän asetti itsensä alkuperäiseen suorituskykyyn Gwen Stefani, Adam Levine, Blake Shelton ja Alicia Keys – ja emme voi lopettaa LOLing yli leikkeen. Levine ja Shelton soittavat kitaraa, kun Keys on pianolla, ja kaikki neljä muusikkoa kauppaavat ottamaan johdon laulusta. DeGeneresin puolesta hän tarttuu omaan (ainutlaatuiseen) instrumenttiinsa ja yrittää lisätä omia putkiaan sekaan, jopa tarttumaan Stefanin mikrofoniin yhteen pisteeseen.

“En tiedä oletko katsellut Ääni, mutta he tekivät jotain todella hienoa. Kaikilla tuomareilla oli tämä hillo-istunto, jossa he pelasivat TLC: n “Waterfalls” ja se oli todella hienoa, ajattelin, “DeGeneres sanoi ennen kuin soitti lyhyt näyttelyssään.

Katso leike Ellen edellä ja kannen alkuperäinen versio.

Liittyvät: Alicia Keys Epäonnistuminen Adele ja Gwen Stefani jättävät teidät puheenvuoroon

Emme voi päättää, mitkä haluamme paremmin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 67

map