Ellen Bursts into Tears Portia de Rossi antaa hänelle “suurimman lahjan”, jonka hän on koskaan saanut

Ellen DeGeneres on tunnetusti antaja. Hän on antanut stipendejä, hän on antanut elämänneuvon, ja hän on jopa antanut julkkikunnalle muutamia pelkoja matkan varrella, mutta hänen tänä vuonna 60. syntymäpäivänään hän oli vastaanottaja,.

DeGeneres sai jättiläismäisen yllätyksen torstaina Ellen DeGeneres Show kun hänen vaimonsa Portia de Rossi esitteli hänelle lahjan, jonka DeGeneres myöhemmin kutsui “suurimmaksi lahjaksi, jota minulle on koskaan annettu”. Kun De Rossi istui alas hänen kanssaan, DeGeneres ei tiennyt mitä oli tulossa.

“Sinun 60. syntymäpäiväsi ja tämän lahjan oli oltava todella erityinen, ja sen oli edustettava kuka sinä olet ja mitä todella välität”, de Rossi aloitti. “Ei vain nyt, mutta mitä olet aina huolehtinut siitä, mihin vaikutit ja mistä olet tehnyt hämmästyttävä henkilö, jota olette tänään.”

TK
Michael Rozman / Warner Bros.

de Rossi esitteli sitten leikkeen yleisölle, joka antoi yhden DeGeneresin pitkäaikaisen sankarin, myöhäisen keskustelukumppanin ja eläinaktivistin Dian Fosseyn historian, joka kuoli vuonna 1985. Fosseya tunnettiin hänen laaja-alaisesta vuoristorotuista tutkimuksestaan ​​ja auttoi luomaan Dian Fossey Gorilla -rahasto.

“Syntymäpäiväsi, Ellen, tuomaan sinut ja sankari Dian yhdessä rakentamalla Dian Fosseyn Gorilla-rahaston Ellen DeGeneresin kampus”, Rossi ilmoitti. DeGeneres oli ymmärrettävästi siirretty kyyneliin.

RELATED: Ellen DeGeneres kaahtuu vaikka FaceTiming Oprah Tietoja Kalifornian mudslides

“Ellen, jatkat Dianin perintöä antamalla heille pysyvän kodin Ruandassa”, de Rossi sanoi. “Nyt voit liittyä Dianin suojeluun ja mestariin näistä hämmästyttävistä eläimistä, vuoren gorilloista. Hyvää syntymäpäivää!”

Katso kaunista hetkeä yllä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 79 =

map