Ei, Adam Levine ja Behati Prinsloo eivät ole yhtä virheettömiä kuin luulet

Tiedosto Adam Levinen itsetäyttävä huumori monien syiden takia, koska hän ja hänen vaimonsa Behati Prinsloo ovat #.

Maroon 5: n etukäteen – joka harvoin ottaa itsensä vakavasti – jakaa kuva itsestä ja Prinsloosta Instagramissa torstaina, kun he potkaistuivat takaisin veneelle ja tapahtui pieni valokuvamaja.

“Jokainen hetki, tähdet kohdistuvat … Mieliala on oikea, valaistus on virheetön ja kasvojen ilmaisut puhuvat tuhat sanaa ilman, että kertoisi yhdestä tavusta”, hän kuvaili nappikuuloketta. “En aio sanoa, että se on täydellinen valokuva, mutta minua kiroaa, jos se ei ole niin lähellä kuin kukaan on tullut.

Jokainen hetki, tähdet kohdistuvat … Mieliala on oikein, valaistus on virheetön ja kasvojen ilmaisut puhuvat tuhat sanaa ilman yhden tavan laatimista. En sano, että se on täydellinen valokuva. Mutta minä olen kirottu, jos se ei ole niin lähellä kuin kukaan on tullut. #totuus

Jälkeen Adam Levine (@adamlevine) jakama viesti

Valokuvassa Levine kääri kätensä ympärille harmaat hupullinen hupu, musta graafinen T-paita ja repäisi farkut ja kämmentää kupin toisella kädellään. Hänen silmänsä ovat sulkeutuneet ja hänen suunsa on agapea, kun Prinsloo lepää takaisin hänelle (myös suljetut silmät) mustalla päällä, mustilla housuilla ja vyötäröllä ympäröityn farkkutakin.

RELATED: Adam Levine kunnioittaa rakkauttaan Behati Prinsloolle valtavan tatuoinnilla

Se oli ollut tuulinen päivä vedessä, koska osa Prinsloon hiuksista puhalsi suoraan ylös, kun hän tarttui matkapuhelimeen kädessään. “Se on haamu, joka tarttuu hiuksiinsa”, yksi kommentti kirjoitti kommentissaan, kun muut ottivat hauskuuteen myös lisäämällä huutaen emojisia.

Oma ratsastaa tai kuolla, 3 vuotta vahva ❤️

Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) jakama viesti

Todellinen kuva mennyt väärin tai ei, nämä kaksi ovat täydellisyyden kuva … vaikka kuva ei ole niin täydellinen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map