Editor-Testattu: Otin Kim Kardashianin hiusvitamiinit kuukauden

Pidän kiinni Kardashiaanista, varsinkin Kimista. Meillä on samanlainen väritys, joten hänen Instagram ei koskaan anna minulle meikin inspiraatiota, ja elän ihastuttavista perhekuvista hänen, Pohjois ja Kanye. Kim on ollut Hairfinity-vitamiineja (25 dollaria pulloa kohti, hairfinity.com) jo jonkin aikaa, ja viimeaikaisten hiusten värimuutostensa vuoksi pienet vaurioita osoittavat, että lisäaineet näyttävät toimivan. Kuten Kimin säikeet, minulla on myös paljon. Olin aiemmin ollut “mitä Rihanna tekisi” ja muutti väriäni lähes yhtä usein kuin Bad Gal Ri Ri, mutta vaikka rauhoitin ja palasin juurilleni, jatkuva lämpösuojaus ei todellakaan auttanut. Aloitin yhden kuukauden hoitoani ja otin kaksi vitamiinia päivässä aamukahvin kanssa.

RELATED: Miten Kim Kardashianin hiukset pysyvät kiiltävänä myös Blonde ja Backin jälkeen

Hiustenlähtö on täynnä ainesosia, kuten B-vitamiinia, aminohappoja, hydrolysoituja kollageeneja ja palmupuita, edistää terveempää, vahvempaa hiusta sisältä. Kuten oli odotettavissa, en alkanut nähdä tuloksia vasta muutama viikko, kun huomasin, että hiukseni olivat kasvaneet hieman pidempään ja näyttävät paljon kiiltävältä kuin ennen. Omat päät olivat selvästi menetetyt syyt, mutta minun ei tarvinnut tehdä niin paljon tuotetta liimaamalla haalistuneet palat takaisin yhteen. Kuitenkin kaikkein dramaattisia tuloksia ei nähty hiuksissani, vaan kynsilleni. Kynnet eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta. Muutamia viikkoja ennen alkua minulla oli vakava elpyminen geeli-manikyyriin, ja kuukauden sisällä numeroilini oli muuttunut Lana Del Rey-esque-kaloiksi, jotka viipyin viipymättä tyyliteltiin ja maalattiin alastomana, ilmeisesti. Se sai asian, että ihmiset kysyivät, olisivatko ne oikeita kynsiäni tai akryylejäni. Tämä on järkevää, koska sekä hiukset että kynnet valmistetaan keratiinista, ja hyväntuulisia ainesosia, jotka hyödyttävät yhtä aluetta, varmasti hyödyttävät toista. Hiukseni luultavasti olisivat parantuneet, jos olisin uskonnollisempi minun leikkauskohtien kanssa, mutta ottaen huomioon, kuinka täydentää hoidettiin geeliytyneitä nauloja terveellisemmäksi tilaksi, olisin valmis kevyesti toiselle pulloon.

Related Video: Selvitä Kim Kardashianin allekirjoituksen aallot

KUVAT: Hiusten inspirointi: Kim Kardashian

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map