Ed Sheeran lopulta reagoi hänen 2-vuotiaaseen Doppelgänger

Se on ollut yli viikon kuluttua, kun kuva vauvasta, joka näyttää aivan kuten Ed Sheeran lähetti Internetistä hölynpölyä, ja laulaja on hiljennyt siitä … tähän asti.

“Shape of You” -oppilas vihdoin jakoi ajatuksensa tykistä, vaikka hän esiintyi ITV: ssä Hyvää huomenta Britanniassa Keskiviikko ja isäntä Richard Arnold näyttivät hänelle kuvan hänen näyttävästä, 2-vuotisesta Islasta.

TK
Samir Hussein / Redferns; Tom Davies / Twitter

“Hän ei ole minun”, Sheeran vitsaili sen jälkeen, kun lähti kävelemään. “Hän ei ole minun, se on hullu sellaisista asioista, jotka menevät virukseen.”

Suloinen punapää on tosi Englannin asukas Zoe Walton tytär, joka sanoi rakkaansa myös huomannut samanlaisuutta. “Sain perheeni kommentteja siitä, että hän näyttää Ediltä jonkin aikaa, mutta viime viikolla päätimme laittaa [valokuva] verkkoon”, Walton kertoi Buzzfeedille aiemmin tässä kuussa.

Sheeranin omien lasten suunnitelmien osalta hän avasi myös sen, kun hän sanoi (jälleen), että hän haluaa olla isä, joka on hyvin mukana lapsensa elämässä. “En halua olla kiertelemässä, kun minulla on lapsia”, hän lisäsi. “Haluan olla kuin poiminta joka kerta ja sitten, ja voin olla isä, joten luulen, että haluan ehdottomasti rakastaa lapsia.”

Aikaisemmissa haastatteluissa Sheeran oli valmis aloittamaan tämän perheen aamulla, ja hän selvitti sen, lisää: “Haluaisin ehdottomasti rakastaa kaikki lapset maailmassa, mutta en halua heitä juuri nyt.”

WATCH: Taylor Swift ja Ed Sheeranin Cutest BFF-hetket

 

Ehkä hän voi muodostaa uskonnon Islaan saakka siihen asti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 66

map