Ed Sheeran julkaisi “täydellisen” duetin lempikuviasi joululaulajan kanssa

Ed Sheeranin alkuperäinen kappale “Perfect” oli jo kaavion kärkipää, ja hän vain pitää paremman ja paremman. Ensinnäkin hän julkaisi Duettin Beyoncé’n kanssa, jonka Beyhive hymyili kuningattensa. Nyt Sheeran pudotti uuden duetin Italian laulaja Andrea Bocellin kanssa, ja se on remix jota emme koskaan tienneet tarvitsemme.

Sheeran julkaisi videon, jonka otsikko oli “Perfect Symphony” YouTubessa perjantaina, ja se keräsi nopeasti miljoonia näkemyksiä. Ei ole haittaa, että duetti osui verkkoon vain 10 päivää ennen joulua, ja Bocelli on, nöyrästi, musiikkiteollisuuden Joulupukin versio. Kuuntele hänen versionsa “The Christmas Song” Natalie Colesta ennen kuin puhut kilpailut.

Joka tapauksessa, Bocelli laittaa operatiikan spin Sheeran osuma ja kääntää hänen sanoituksia tuottaa uusi versio, joka antaa vakavasti vilunväristyksiä. Jopa Sheeran ei pysty käsittelemään taikaa, joka tapahtuu, kun Bocelli avaa äänensä laulamaan – vain katsele hänen ilmeitään yllä olevassa videossa.

Mikä vain voisi olla paras osa? Brittiläinen laulaja oppii jopa laulamaan italiaksi duettoa varten, ja hän kuulostaa uskomatonta.

RELATED: Taylor Swift Slow-Tanssii poikaystävänsä Ed Sheeran Showin kanssa

“Kiitos niin paljon, mies”, Sheeran kertoo Bocellille takana olevista nauhoista otoksen nauhoituksen jälkeen. “Juuri sitä halusin.”

Emme voi auttaa, mutta kaikua sentimentti. Tänä vuonna joulu tuli aikaisin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 86

map