Ed Sheeran jakaa epic Justin Bieberin tarinan Carpoolin karaokea

Ed Sheeran teki ensiesiintymisensä Los Angelesissa Carpool Karaoke’n James Cordenin kanssa, ja se oli kaikkea mitä halusimme ja enemmän. Eeppinen tarina hänen ja Justin Bieberin hölmöistä antisteista laulaa osumiaan kuten “Shape of You” ja ” Laula, “ja Malteasers syö contest.

CBS otti katsojille virtuaalisen matkan lahden yli, kun britit ottivat L.A.n viimeisimmän Carpool Karaoke -segmentin, joka ilmestyi tiistai-iltana kolmen episodin alkupäässä Myöhäinen myöhäinen esitys Lontoon sarjassa.

Aloittaen ajaa sensuellisesta huomateesta, Corden laittoi äskettäin kaavion kärjen “Shape of You”, kun taas punahukkainen muusikko ajoi haulikkoa ja jatkoi kättelyään Cordenin reidillä selittäen: “Sanoin sinulle, että se on seksikäs kappale. “

Kun hän suoritti vuoden 2014 singleään “Sing”, pari sai kokeellisia, kun he keksivät erityisen liikenne-aiheisen painoksen “Castle on the Hill”.

“Olen matkalla jumissa jonkin verran liikenteessä / Ja olen keskellä Los Angeles laulaa Carpool Karaokea / Ja kaipaan tapaa laulaa tämä laulu / Takaisin siellä, kun katselemme auringonlaskua Hollywood-merkillä” ennen kuin näki, kuka voisi syödä eniten Malteasers, ja Sheeran cramming 55 mallas pallot hänen suuhunsa.

Duodon liikennetystä ratsastusta laajennetulla versiolla YouTubessa näytetään myös, että he katsovat katsojia musikaalisella matkalentokentällä, jossa on “Thinking Out Loud” ja Justin Bieberin “Love Yourself”.

Puhuessaan Biebsistä, “Galway Girl” -karttupäällikkö paljasti, että yön jälkeen “täynnä” todella kauheaa baaria “Tokiossa pari päätti mennä golfkentälle, jossa Justin laittoi golfpallon hänen suunsa.

“Hän sanoi:” Menkää, lyö se! ” Olin melko vasara, ja olin kuin, “Keskity, keskity, et voi lyödä häntä, et voi lyödä häntä.” Ja minulla oli tämä ajettava kiila, ja särsin hänet kasvojen yli “Sheeran hilpeästi muisteli myöntäen, että pop-tähti oli” todella hieno “koko tapahtumasta.

RELATED: Rita Ora vain sanoin Sweetest Things About Ed Sheeran

Katso Sheeran vyö ulos hänen tarttuvaa singleä, valloittaa suukappale Malteasers, ja muistelee Bieber edellä video!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map