Dylan Lauren sai idean Dylanin karkkiaululle Willy Wonkasta

Tänä kuussa Dylan Lauren juhlii 16-vuotisjuhliaan Dylan’s Candy Bar -boutique-karkkikauppaketjustaan. Tässä hän jakaa, mikä innostaa häntä tulemaan yrittäjänä ja antaa neuvoja nuorille naisille, jotka aloittavat uransa.

Olen aina ollut johtajana. Olin luokanopettaja lukiossa, ja suoritin ja suoritin mitä projekti olin tekemässä. Mielestäni kyky johtaa jotain, jonka kanssa olet joko syntynyt tai ei, mutta voitte varmasti innostaa sitä. Katsominen isäni kasvattaa liiketoimintaansa sitoumuksesta [yritys] täysimittaiseen elämäntapumerkkiin oli todella motivoivaa – se sai minut uskomaan, että voisin tehdä jotain luovaa ja muuttaa sen liiketoiminnaksi eräänä päivänä.

Dylan’s Candy Barin idea tuli ensin minulle, kun olin noin 6-vuotias katselemisen jälkeen Willy Wonka & suklaatehdas. Rakastin asetettuja malleja; Rakastin ajatusta elää karkkitehtaassa – suklaata ja tikkupuita. Nämä silmät kiinni pääni. Siitä lähtien, kaikkialla, missä menin, ottaisin yhteen erilaisia ​​karkeja ja käytin niitä tekemään mosaiikoita ja kuvakehyksiä. Minulle karkkia oli taidetta, ei toisin kuin muoti. Manhattanin ensimmäisen myymälän avaaminen oli varmasti riski. Ollessani ovella ovellani oli paljon paineita, mutta uskoin käsitteeseen. Ja hänellä oli hyvä tukijärjestelmä.

VIDEO: 11 kuuluisia naisia ​​naisvaltaisuudesta

 

Suurin osa karkketeollisuudesta koostuu miehistä, mutta onneksi minulle, minulla ei ole koskaan ollut mitään muuta kuin tuella ihmisiltäni. Yritän ympäröidä positiivisilla, inspiroivilla naisilla. Oprah Winfrey ja Martha Stewart ovat aina olleet inspiraatiota minulle – molemmat ovat rakentaneet elämäntapumerkkejä eri toimialoilta, olivatpa ne sitten lehtiä, televisiota, taidetta tai hyväntekeväisyyttä. Jokainen, joka tekee useita asioita, olen erittäin innostava – Jessica Alba, Cindy Crawford, Gwen Stefani – kaikki nämä naiset alkoivat tehdä jotain erilaista. He eivät pelkää työntää rajoja.

On tärkeää tunnistaa ihmiset, jotka saavat sinut ja tukevat sinua ja etääntyvät itsestäsi jokaisesta ihmisestä, miehestä tai naisesta, joka ei välitä siitä, oletko onnistunut. Ympäröi itsesi tukevilla ihmisillä ja ihmisillä, joilla on vahvuuksia, joita sinulla ei ehkä ole. Laita sana sinne, ja muut ihmiset puhuvat puolestasi. Älä pelkää – ole varma. Ja aina noudata suolistasi. Suurin takaiskuani tuli, kun en luota omaan intuitiini ja vaarannin näkemykseni välttää muiden ihmisten tunteiden.

RELATED: 8 vinkkejä heittää Sweetest Party koskaan, Dylan Candy’s Dylan Lauren

Mutta naispuolisella yrittäjällä on varmasti haasteet. Paras oppitunti, joku kertoi minulle, on ajan tärkeys. Herääminen tunti aikaisemmin tekee tällaisesta erosta. Ajanhallinta on todella kovaa ja kamppailen tasapainossa ja yrittäen saada kaikki onnelliseksi. Mutta sinun on kysyttävä: “Olenko onnellinen?” Minun täytyy tietoisesti muistuttaa itseni löytämään aikaa tehdä asioita, joita rakastan. Tänään aion mennä ajamaan, koska se on mukavaa, ja tiedän, että se lieventää minua. Joskus voimme saada aikaan niin paljon työtä, että ainoa tapa päästä ohitse on kirjaimellisesti muuttaa kanavaa, tehdä jotain muuta ja palata siihen uudella näkökulmalla.

Maailmantila on tänään melko surullinen. Päivän päätyttyä minusta onneksi olla karkketeollisuudessa, koska se saa ihmiset tuntemaan olonsa hyvältä. Se ei ole pelkästään karkkia – se on saada ihmiset onnellisiksi. Kuten lapsi karkkikauppaan.

RELATED: Dylan Lauren vie meidät kulmiensa takana hänen matkansa Ecuadorissa

– Kerro Claire Sternille.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 15

map