Dwayne Johnson, eli Rock, ei koskaan kerää kaksinkertaisia ​​nappuloita Instagramilta tulevilta seuraajiltaan, onko hän julkaissut hilpeää #ThrowbackThursday-kuvaa hänen päivistään college-jalkapalloilijana, joka rakasti paistettua kanaa tai jakaa sankarillisia kuvia itseään pennuillaan allas. Ja hänen viimeisin “gramma ei ole erilainen. Torstaina Johnson lähti sosiaalisen median alustalle lähettämään pakollisen viikoittaisen takertuvinsa kuvaansa, ja se on liian söpö. 

RELATED: Dwayne “Rock” Johnson on lähes tuntematon tässä #TBT: ssä

Snap, joka on takana-the-kohtauksia kuva hänen sarjansa 2014-elokuvan Hercules, näemme entinen wrestler kokonaan traakin puku, pelaa patty kakku pienen tytön kanssa. “Kun adrenaliini suihkuttaa suoneni läpi, kuten voitte sanoa hikoiluhelmistä, jotka rullaavat kättäni .. tämä oli minuutteja ennen kuin annan suuren sotaa edeltävän puheen yli 500: stä minun traakilaisten sotilaiden kanssa valmiina kentällä ampua massiiviset taistelujärjestys Budapestin Unkarin vuorilla Buuuuutilla, kun 3-vuotias Westie pyytää Herculesia pelaamaan Patty Cakea hyvin … Hercules tekee mitä ylpeä papan karhu tekisi … hän nielee adrenaliiniaan ja soittaa Patty Cakea, “Johnsonin otsikko kuva, ennen kuin sanoo kuvan cutie on Westie, hänen tytär hänen tuottaa kumppanin, että perhe ja suojelemalla toisiaan ovat yhteinen teema kaikki hänen elokuva sarjaa. aw! 

#TBT Adrenaliini kiertää suoneni läpi, kuten voitte sanoa hikihelmistä, jotka liikkuvat käsivarteensa .. tämä oli minuutteja ennen kuin annan suuren pre-war-puheen yli 500: lle traakilaissotilaalleni valmiina kentällä ampua massiivinen taistelujärjestys Budapestin, Unkarin vuorilla. Buuuuut, kun 3-vuotias Westie pyytää Herculesia pelaamaan Patty Cakeia hyvin … Hercules tekee mitä ylpeä papa karhu tekisi … hän nielaisee adrenaliiniaan ja soittaa Patty Cakea. �� Westie on pitkäaikainen tuottajaani Beau Flynn @flynnpictureco, ja yksi niistä asioista, joista voi aina luottaa, on, että elokuvillamme on aina yhteinen teema – perhe ja suojellaan sitä kaikin kustannuksin. Ja ollakseni pienikokoisia lapsia. #SonOfZeusWasReadyToGetViolent # TilPattyCakeBecameMy13thLabor

Valokuva, jonka lähettäjä therock (@therock) on kirjoittanut