Dwayne “The Rock” Johnson ja Lauren Hashian odottavat toisen lapsensa

Toinen vauva tyttö on matkalla Dwayne “The Rock” Johnsonille ja hänen lavalle Lauren Hashianille. Jumanji näyttelijä otti Instagramiin jakamaan jännittäviä uutisia lähes kahden vuoden ikäisen tyttärensä, Jasmalin, kanssa. 

“Meidän Jasmine Lia haluaisi tehdä suuren ilmoituksen – IT’S A GIRL! : Hibiscus: @laurenhashianofficial ja minä olen äärettömän kiitollinen tästä siunauksesta, koska tämän kevään toivotamme toiselle vaimollemme “, hän kirjoitti rinnalle tyttärensä kuvan, joka näytti ihastuttavan istuvan joulukuusen edessä ja kyltti, joka sanoo:” Se on tyttö! ” 

“Plus, Jazzy on innoissaan päästä ympäriinsä ja suojelemaan hänen lintuaan ja jälleen kerran iso isä ympäröi täysin kaunis estrogeeni ja rakastava, voimakas naispuolinen mana, kaikki tytöt, vain kaveri, en halua sitä muulla tavalla #ItsAGirl #GratefulMan #TequilaTime : Hibiscus: : Pray_tone4: : Tumbler_glass:

RELATED: Dwayne “The Rock” Johnson paljastaa hänen kuorinta rutiini ja yksi asia, joka epäilemättä tekee hänelle itkeä

Meidän Jasmine Lia haluaisi tehdä suuren ilmoituksen – IT’S A GIRL! �� @laurenhashianofficial ja olen äärettömän kiitollinen tästä siunauksesta, kun toki keväällä toivotamme toisen vauvan. Plus, Jazzy on innoissaan päästää ympäriinsä ja suojella hänen lil ‘sis. Ja jälleen kerran iso isä ympäröi täysin kaunis estrogeeni ja rakastava, voimakas naisnainen mana. Kaikki tytöt. Vain kaveri. Minulla ei olisi muuta tapaa. #ItsAGirl #GratefulMan #TequilaTime ��������

Toinen lähettäjä byother (@therock) on

Johsnon ja Hashian ovat olleet yhdessä vuodesta 2007 ja ottivat ensimmäiset lapset tervetulleiksi joulukuussa 2015. Hänellä on myös 16-vuotias tytär nimeltä Simone Alexandra Johnson avioliitostaan ​​Dany Garcian kanssa, joka on ensi vuoden Golden Globe -messuilla. 

RELATED VIDEO: Julkkis Vitals ja Dwayne Johnson

 

Onnittelut koko perheelle!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 43

map