Drake on Millie Bobby Brownin Ultimate Fan in These Epic Instagrams

Kaikkiaan kaikki ovat pakkomielteisiä Stranger Things 2Millie Bobby Brown ja Drake eivät ole poikkeus. Kiertueella Australiassa rapper tapasi 13-vuotias näyttelijä konsertuksensa jälkeen, ja se tapahtuisi kokouksessa, jota emme koskaan tienneet tarvitsemme. 

Drake otti Instagramiin jakamaan kuvan heistä kahdesta taustalla, tekemällä Brownin luonteen Yksitoista allekirjoittanutta mielenhallintaa. “Signs” laulaja näyttää erittäin vakavalta, Brownilla on pieni hymy kasvoillaan. Hän voi olla hieno näyttelijä, mutta ei edes hän voi pitää väsymystä. “Hawkins Very Own”, Drake kirjoitti eeppisen Instagramin.

SAMANKALTAISET Stranger Things Menetti tappamaan tämän Fan-suosikkihahmon kaudella 1

Hawkins hyvin

Joulukuun (@champagnepapi) yhteinen viesti

Brown jakoi myös kuvan Instagramissaan, ja jos ei ollut selvää, Drake oli todella innoissani tavata hänet. Drake’n ilmeessä “grammassa, jonka hän lähetti, on iloisen määritelmä. Itse asiassa emme ole varmoja siitä, että olemme koskaan nähneet Drakea aivan onnelliseksi. “Tämä kaveri… : Heart:“hän kirjoitti pitkin kuvaa.

tämä kaveri … ❤️

Millie Bobby Brownin (@milliebobbybrown) jakama viesti

Neulat sanovat, nämä kaksi ovat meidän uusi suosikki juhlii BFFs.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 45

map