Downton Abbey Season 6 Episode 8 Recap: seksiskandaali, itsemurhayritys ja yksi avioliitto

Ja niin, viimeisen kauden Downton Abbey lähestyy, useimmat merkit löytävät itsensä turvallisessa satamassa, mutta kaksi kaikkein vaikeimmista on yhä myrskyisillä merialueilla, ja yhteiskunnalliseen riveymykseen liittyvät erot tekevät ongelmia.

Edet ja Lady Grantham keskustelevat siitä, voivatko Edith hyväksyä Bertie’n avioliitotarjous sanoen hänelle, että taapu on Marigold hänen tyttärensä. Edith huolestuttaa, että jos hän sanoo totuuden, hän voi menettää Bertien, mutta hänen äitinsä huomauttaa, että tällaisen salaisen avioliiton sydän ei kestä ja että hänen on eettisesti kerrottava hänelle välittömästi. Itse asiassa kaikki Edithin ystävät ja suhteet, jotka ovat salaisissa, neuvoo häntä tulemaan puhtaaksi.

Tilanne on entistä monimutkaisempi, kun Bertien serkku, joka omistaa Bertie hallinnoi kalat, kuolee Tangierissa ja Bertie perii sekä nimensä että linnan. Edith, joka ilmestyy illallisessa upeassa kultakorvessa, jossa on kristallikangas, antaa meille kaikki ylhäältä. Lord Grantham huudahti iloisesti ja kehotti Mariaa vastaamaan waspishin kanssa. “Hän ei halua mennä naimisiin hänen kanssaan nyt.” Evil Mary on palannut ja pukeutuu osaan täyspitkää mustaa paljeteilla.

Liittyvät: Ladies of Downton Abbey: Katso heidän parhaimmat näkemyksensä punaiselle matolle

Hänen huonon mielialansa johtuu suurelta osin hänen hajoamisesta ajava kilpa-ajuri Henry Talbot. Tom, joka on tullut paitsi kaikkien luottamusmiehille, mutta nyt myös yleiskäyttöinen neuvonantaja, eräänlainen irlantilainen Yoda, kertoo, että Henry on hänen.

Tomin kiirehtimässä Henry pudottaa esiin hänen tapauksensa, mutta Mary kestää, koska hän ei usko olevansa onnellinen eläessään hänen omaisuutensa “omalla porsaajassasi”. Henry lähtee, jättäen Mariota enemmän onnettomaksi kuin koskaan.

Sitä vastoin rouva Patmore tuhoutuu oppimaan, että ilmeisesti kunnioitettava pari, joka oli ensimmäiset vieraat uudessa B & B: ssä, oli tosiasiassa aviorikoksista viikonloppu, ja tämän seurauksena hän menettää varauksia ja hänen mökkiään voidaan mainita sanomalehdet “huonon maineen taloksi”. Huolimatta kokin hädästä, kaikki ylä- ja alamäiset eivät voi keskustella tästä suoralla kasvotilalla.

Ajankohtana aamiaispöydässä Edith havaitsee huomaamatta, että Maria ei voi seistä sitä, kun hänen sisarensa elämä näyttää menevän paremmin kuin omaa, ja kehotti Evil Maryä, joka on johtanut Marigoldin totuuden sanomalla: “Ihailen sinua, Bertie Kaikki eivät hyväksy Edithin menneisyyttä. “

Kuten aina, peite on pahempi kuin rikos. Bertie voi hyväksyä Edithin menneisyyden, mutta ei, että hän ei luota häneen. “Olen todella pahoillani, tietenkin”, sanoo Edith, jossa voimakkain brittiläinen näyttö tukahduttamasta tunteesta Lyhyt kohtaaminen kun onni on tarttunut hänestä kiinni vielä kerran.

Ainakin asioita etsivät rouva Patmore Granthamsin jälkeen, kun julkisesti ottavat teetä hänen B & B: ssä ja Mr. Moseleylle, joka kallioisen alkamisen jälkeen osoittautuu lahjakkaaksi opettajaksi paikallisessa koulussa.

Tom antaa Marialle perään puhuvan, tuomitsemalla hänet pettämään Edithin elämää ja kutsumalla häntä kiusaksi. Sitten lopulta mato kääntyy ja Edith kohtaa sisarensa, kutsuen häntä ikävälle, mustasukkaiselle ja kiistelevälle – ja lopulta b-sanalle. Hän lähtee Lontooseen, kun hän on saanut Tomilta neuvoja.

SAMANKALTAISET Downton AbbeyPukusuunnittelija paljastaa Cast’s Wardrobe Secrets

Lisää ahdistusta täyttää talon, kun huolestunut alaspesijä Barrett riehuu ranteensa kylvyssä. Onneksi hänet havaitaan ennen kuin on liian myöhäistä.

Tom kutsui, Lady Violet palasi Ranskasta puhuttamaan järkeä Mariaan. Kun hän vieraili Matteuksen haudalla pyytääkseen siunaustaan, Mary suostuu naimisiin Henryn kanssa, ja toinen häät kylän kirkossa, johon koko näyttelijä osallistuu, norsunpunainen morsiuspuvun morsiusneula ja vastaava vähäinen takki.

Voiko sarjan luoja Julian Fellowes todella antaa Downton taistele köyhällä Edithillä vielä omasta ja Barrett itsemurhasti masentunut? Meidän on odotettava, kunnes ominaisuuspituus lopullinen erityinen selvittää.

Saada kiinni Downton Abbey PBS: ssä, sunnuntai-ilta klo 9.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map