Donald Trumpin raportoitu painonpudotusohjelma sisältää edelleen hampurilaisia

Voimmeko odottaa, että presidentti Donald Trump näyttää paremmalta hänen kirkkaasta punaisesta golf-shortsistaan ​​vuoteen 2018 mennessä? Tämä on epätodennäköistä, mutta POTUS on ilmeisesti ottanut (vauva) askeleita yrittääkseen näyttää heikolta.

Mukaan CNN, Trump, joka on tunnettu tilauksesta 2,530 kaloreita aterian McDonald’s, on yrittänyt maksaa 10-15 kiloa tammikuusta muuttamalla, mitä hän laittaa hänen suuhunsa (ei niin paljon, mitä spews pois) ja työskentelee läheisessä yhteistyössä hänen Valkoisen talon lääkäri selvittää, mikä on parasta 70-vuotiaalle miehelle, jota ei todennäköisesti hylätty katsomisen jälkeen Super Koko Me. Ehkä tämä on hänen tapa pitää asiat tuoreena Melanian kanssa? Muuten hän on edelleen Valkoisessa talossa spekulaatiosta huolimatta siitä, että hän on mennyt M.I.A: aan.

Presidentti Trump Hosts White House Sports And Fitness Day
Alex Wong / Getty Images

Kaikki tämä tuli esiin keskiviikkona, kun hän liittyi tyttärensä Ivankan kanssa korostamaan fyysisen kuntonsa merkitystä Valkoisen talon tapahtumassa, rohkaisemalla Amerikan nuoria pelaamaan urheilua. Kuten CNN ääriviivat, Trumpin tavoite vuodenaikojensa pienentämisestä tuli tammikuun 239 kiloa jälkeen, kun hänen elämänsä kahdesta naisesta oli nälkäinen: Ivanka ja Melania. Ironista kyllä, Trump ei näytä noudattavan “kaloreita, kaloreita” -menetelmää laihtuminen. Itse asiassa käy ilmi, että hän ei todellakaan usko “kaloreita” osa-aka rikkoa hiki.

“Jotkut käyttävät, jotkut eivät”, kertoi Valkovenäläinen lääkäri Ronny Jackson tammikuussa. “Jotkut ihmiset eivät ole tehneet niin osana rutiiniasi. Ja sanoisin, että se on luokka, johon hän kuuluu juuri nyt. “

Trump odottaa, että hän menee hyvin. “Tulen liikuntaa. Tarkoitan, minä kävelen, minä näin, minä sitä, “hän aiemmin kertoi Reutersille. “Juoksin vieressä sijaitsevaan rakennukseen. Minulla on enemmän liikuntaa kuin ihmiset ajattelevat. “

RELATED: Missä on Melania Trump? Ensimmäinen Lady kipuilee liikkuvia huhuja laajan poissaolon jälkeen

Mutta todellista. Kuinka tarkalleen hän toivoo näkevänsä tämän numeron pudottamisen asteikolla ilman, että hän hypähtää juoksumattoon? Toistaiseksi presidentti on …

  • Vuokrasi ravitsemusterapeutin.
  • Renovoitu kuntosali Lincoln-makuuhuoneen vieressä (ei sanaa siitä, kuinka usein hän menee).
  • Luomasi aerobisen harjoittelun aikataulun, joka on “terve” ja ei haittaa hänen niveltystään.
  • Vaihdettu pihvi, joka yleensä katetaan ketchupilla, Dover-pohjalla, joka yleensä peittää ruskeaa voita ja kapriksia.
  • Yrität syödä enemmän vihanneksia, vaikka emme ole varma, kuinka monta tai minkälaista.
  • Syö juustohampurilaiset golf-kierroksen jälkeen … mutta poista yksi puolet pulla.

Edistymistä? Kuulostaa kuin baloney. Asiantuntijalausunnon puolesta kääntyimme Tracy Lockwood Beckermanille, rekrytoidulle ravitsemusterapeutille ja ravitsemusalan asiantuntijalle Betches Media -lehdessä selvittämään kuinka tehokas hänen ruokavalionsa on. Hänen mukaansa pihvi-ketchup-yhdistelmä on mennyt. “Lisäämällä ketsuppia pihviin lisäämällä riskiä saastuneille verenvuototaudille lihan korkealla kyllästetyllä rasvalla ja natriumilla, mutta lähetät insuliinipitoisuutesi kookospähkinän korkean fruktoosi-maissisiirapin ainesosan päälle, mikä voi johtaa diabetesta “, hän kertoi meille. Pihvin korvaaminen kaloilla on älykäs, vaikka hänen pitäisi harkita uudelleen ruskea voita.

Beckerman lisää, että vaikka hampurilaisen punnan yläosasta poistaminen on viisasta kaloreista, sokerista ja hiilihydraateista, paras vaihtoehto on poistaa leipä kokonaan ja sen sijaan mennä salaattikääreihin. Jos Trump on kamppailee vihannesten kanssa, hän suosittelee pinaattien, sipulien ja paprikoiden lisäämistä omeletteihin tai potkimaan aterioita salaatilla. Paras hän voisi tehdä? Poista hampurilaiset ja perunamurut kokonaan.

“Trump on ehdokas aineenvaihdunta-oireyhtymään, mikä lisää aivohalvauksen, diabeteksen ja sydäntaudin mahdollisuuksia ja tarvitsee vakavia elämäntapamuutoksia, jotta se pysyisi toimistossa”, hän sanoo, mikä myös viittaa siihen, että hän kävelee useammin luottaa vähemmän golfkärryyn.

“Kävely 18-reikäinen golfkenttä voi polttaa noin 800 kaloria, mikä voi johtaa laihtuminen”, hän lisäsi. “72-vuotiaana kliinisesti lihavana ihmisenä, jonka aineenvaihdunta on hidas, hän tarvitsee kaiken fyysisen aktiivisuuden, jota hän voi saada makaamaan.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 41

map