Saatuaan Lifetime Achievement -palkinnon American Music Awardsissa aiemmin tässä kuussa, elävä legenda Diana Ross on tulossa ulos hänen ensimmäinen kauneus tuote.

Laulaja lanseeraa Diamond Dianan, tuoksun, joka myydään HSN: ssä ensi kuussa. Vaikka Ross oli yksi MAC: n The Beauty Icon 2 -malliston innoituksista vuonna 2005, hän liittyy muutamiin muihin laulajia, kuten Rihannaa ja Madonnaa, jotka ovat tulleet tänä vuonna kauneushoitoon henkilökohtaisesti julkaisemalla linjat Fenty Beauty ja MDNA Skincare laskeutumaan valtioihin.

Diana Ross Fragrance - EMBED
Kohteliaisuus

RELATED: Diana Ross saa elinikäisen saavutuksen palkinnon 2017 AMAs

Joten, mitä joku ikoninen kuin Ross haju kuin? HSN: n mukaan Diamond Diana on “aistillinen” ja “Moderni, jolla on sukupuolittoman hengen henki, tuoksu on kauniisti mieleenpainuva, joka luo uuden tarinan joka kerta, kun sitä kuluu”. Luonnollisesti tuoksu sijaitsee massiivisessa läpimurron timanttimuotoisessa pullossa.

VIDEO: 8 asioita, joita et tiennyt Tracee Ellis Rossista

Voit lahjoittaa itsellesi pullon Diamond Dianan vähittäismyyntihintaan 95 dollaria HSN: llä joulukuun 5. päivästä – juuri ajoissa antautuminen sinun ei tarvitse lahjoittaa itseäsi mitään tämän lomakauden aikana.