Demi Lovato ylistää kesha naisten näyttelijänä ennen 2018 Grammysia

Siellä on huolta fanit, ja sitten siellä on Demi Lovato-tason huolehtiva fanit. Kiihkeä laulaja on tunnettu ylimääräisestä mailin “Lovatics”, joka tekee hänen viimeisin liikkuvuutta tarjoava hoito ja mielenterveyden koulutuksen osallistujille hänen Kerro että rakastat minua kiertue – kaikkein tyypillisimmin Demi mitä hän on tehnyt vielä.

Laulaja tarttui Tyylissä hänen American Airlines AAdvantage Mastercard -konsertissaan N.Y.C. Keskiviikkoilta, jossa hän esitteli tuuletushoito-istuntoja, musiikkimaailman naisten mestareita, esiintyi Elton Johnin kanssa ja miten hän harjoittaa itsehoitoa samalla kun hän matkustaa.

Sinulle on tarjolla ilmaisia ​​mielenterveyspalveluita tämän kiertueen faneille. Mikä innoitti tätä liikettä? Tapaan niin monia ihmisiä ja he kertovat tarinoistaan ​​ja jakavat kokemukseni kanssani tavata ja tervehtiä, ja monet heistä kertovat minulle, että he avautuvat minulle, kun he eivät voi avata perheelleen tai ystävilleen . Minulle oli vain niin tärkeä, että tuon jotain antaakseni takaisin heille ja annan heille pistorasiaan tai johonkin tapaan tai paikkaan tuntea olonsa turvalliseksi.

Kuinka tällainen pistorasia on auttanut sinua omassa elämässäsi? Se on ollut hämmästyttävää ja kyvyn omistaa CAST on todella ollut suuri osa elämääni. Minulla oli selkeitä CAST: iin, menin heidän selkeään elämäänsä, ja nyt kumppani on aika uskomaton.

VIDEO: Demi Lovato tuntee paremmin kuin vuosien varrella käsityöläiskysymysten käsittelyssä

RELATED: Demi Lovato Osakkeet Miksi hän päätti luopua dieting for Good

Sanoisin niin. Miten voit varmistaa, että mielenterveyden omahoito on käytännössä kiireinen? En tee paljon, mutta varmistan, että pidät päiväkirjan kanssani. En tee päiväkirjaani kirjoitusvirheitä – tavallisesti kirjoitan puhelimeeni. Varmistan, että pääsen kuntosalille joka päivä, koska se on hyvä mielessäni ja ruumiilleni. Syön puhtaana, huolehdin itsestäni, saan hierontaa, pieniä asioita. Kynsien tekeminen, niin typerä kuin tämä kuulostaa, hoidat itseäsi ja teet jotain rakastavaa itsellesi.

Kenen mielestäsi musiikkialan suurimmat mestarit ovat juuri nyt? Mielestäni on tonnia mestareita. Luulen, että Kesha on joku, joka on mestari musiikissa. Hän tekee hienoa, ja hänellä on todella hieno musiikki, enkä voinut olla ylpeä hänestä.

Suorituskyky tänä iltana on tavallista intimpiä. Miksi halusit jotain? Mielestäni minulle oli tärkeää, koska en ole koskaan pelannut faneillani intiimejä näytöksiä. Joten ajattelin, että se oli hieno tilaisuus. Mastercard on erinomainen yritys, American Airlines on yritys, joka on lentänyt minua monta, monta, monta kertaa, joten ajattelin vain sopivan.

Haluatko enemmän intiimejä istuntoja eteenpäin? Haluaisin todella rakastaa. Minulla on hauskaa tehdä heitä.

Demi Lovato and Elton John - Embed
Larry Busacca / Getty Images

RELATED: Demi Lovato sanoo, että hän ottaa voiman pois hulluiskuilta, joissa on sizzling bikini snaps

Mitkä ovat suosikkihahmosi muistoja? Oli kerran, mistä kävin Elton Johnin kanssa, ja se oli hämmästyttävää. Se oli intiimimpi yleisön edessä ja se oli melko viileä.

Hän vain ilmoitti aikovansa lopettaa touring. Minusta tuntuu, että ajattelen häntä pysyvästi kiertueella. Tiedän, okei!

Näetkö itsesi kiertäessäsi pitkään, kuten Elton John? Kyllä varmasti. Olen ehdottomasti. Olen todella menossa kiertueelle helmikuussa, 26th on ensimmäinen päiväni San Diegossa ja aion mennä DJ Khaledin ja Kehlaniin ja olen todella innoissani siitä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map