Demi Lovato tuntee itsensä, nauhat alas valkoisiin pitsisekoituksiin

Demi Lovato jatkoi hänen ennennäkemättömän sosiaalisen mediansa surmatta toisen curve-flaunting-itsemurhan kanssa pian paljastaen, että hän luopui ruokavalioon ja oli oppinut rakastamaan epävarmuustekijöitä.

Maanantaina “Tell Me You Love Me” -historiakokki osoitti, että luottamus on seksikäs, kun hän mallinnut tuskin – siellä alusvaatteita yhdessä vakavan sängyn päätä Instagramilla.

“Suuret uutiset tulevat pian …”, hän kiusasi fanit lämmittäessään talvella valkoista pitsiä nallia, jossa oli suuri uppopumppu. Kun hän leikkasi hauskanpidettä kätensä ympärille, 25-vuotias kiihkeästi katseli kameraa ja tarjosi tarkan silmänsä hänen rohkeat kulmunsa, seksikäs alaston huulensa ja suuret pommisuorat aallot.

Suuret uutiset tulevat pian…….

Demi Lovato (@ddlovato): n jakama viesti

Monet fanit sujuivat nopeasti pop-tähden kommenttiosaan, jossa oli ylistysviestejä, ja meidän on myönnettävä, että Demi ei ole koskaan näyttänyt paremmalta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 51

map