Demi Lovato’sin abs voi todellakin saada meidät osumaan kuntosalille huomenna

Demi Lovato tyypillisesti irtoaa rappauksesta höyryistä ab-laukausta kaikki Instagram-rehuissaan. Mutta tänään, laulaja ei voinut auttaa, mutta osoittaa, mitä hän työskentelee.

Vihaan valkoisen sadon yläosaan, mustat vetoketjulliset housut ja (tietenkin!) Vähän blingiä, Lovato nappasi kuvan, joka loi kadehtivan hiljaisen vatsaan täydellä näytöllä. 

“Harvoin lähetän kuvia vatsanpainikkeellani, koska olen normaalisti epävakaa siitä, että näytän koko vatsani”, hän kirjoitti. (Tyttö, sama.) “Mutta olen työskennellyt kovasti.”

Lovato jatkoi hiljaisen Oscarin puheenvuoroa rock-kova absista, jonka hän ansaitsi kahden ravitsemusterapeutin ja kahden kouluttajan avulla. Vakavasti kuitenkin: Tarkista Demi ulos. 

Olen harvoin laittanut kuvia vatsanpainikkeellani, koska olen normaalisti epävarmana siitä, että näytän koko vatsani, mutta olen työskennellyt kovasti ja kiitos @ d.leithin ja hänen maukkaan ruoansa @lockhartandleith: llä olen nähnyt edistystä niin minä ajattelin julkaista tämän syyn olen tunne itseni juuri nyt! ���������� myöskään unohda maailman paras kuntosali @unbreakableperformance ja minun kouluttajani @fatenginethatdoes & @itskimglass ��

Demi Lovato (@ddlovato): n jakama viesti

RELATED: Pariisin Hilton ja Jamie Foxx -juhlat Demi Lovatonin “Sorry Sorry” video

Mitä voimme sanoa? Se vie kylän katsomaan tätä kuumaa. Ja tämä kuva voi olla kannustin saada meidät huomenna klo 6 spin luokkaan. (Sanoimme saattaa.) 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map